2 slaapkamer appartement te koop in een golfresort aan de Algarve

Prachtig gelegen in het groen en dicht bij de stranden en de bekende badplaats Carvoeiro

Geniet van een prachtig uitzicht op de tuinen en al het comfort dat vastgoedbezit binnen een golfresort biedt

Vastgoedomschrijving

Dit mooi appartement met 2 slaapkamers is gelegen op de eerste verdieping van één van de verschillende kleine gebouwen in dit prachtige golfresort in de Algarve. Vanuit het appartement heeft u een mooi uitzicht op het groen van de omliggende tuinen

Het appartement biedt behalve de twee slaapkamers ook 2 badkamers, een woonkamer met open haard, airconditioning en ventilator, een volledig uitgeruste keuken en een ruim balkon. Het appartement wordt volledig gemeubileerd verkocht en is zowel geschikt voor eigen gebruik als ook het genereren van rendement door het door de hotelier aan vakantiegangers te laten verhuren.

Alle eigenaren van vastgoed binnen dit resort aan de Algarve kunnen gebruik maken van de faciliteiten van dit resort. Zo is er een mooi aangelegde en goed verzorgde gemeenschappelijke tuin met verwarmd gemeenschappelijk zwembad. Het resort beschikt over twee eigen golfbanen, een restaurant en bar, tennisbanen en Spa-faciliteiten. Bovendien is er een 24-uurs receptie en een beveiligingsdienst. Eigenaren van vastgoed binnen dit resort ontvangen kortingskaart voor alle betalende diensten.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: appartement

Aantal slaapkamers: 2

Aantal badkamers: 2

Woonoppervlakte: 113,30 m2

Energiecertificaat: D

Referentie: PTBA00010A

Prijs: €265.000

Vraag nu meer informatie aan over dit appartement te koop in de Algarve

Geheel vrijblijvend