Beheer uw eigendom zoals u dat wilt

De verschillende manieren om uw belegging tot een success te maken

Beleggen in totale flexibiliteit en veiligheid

Er zijn zoveel verschillende manieren om rendement uit uw belegging te halen - onze klanten kunnen hun eigendommen zelf beheren, hetzij door het te verhuren aan hun familie en vrienden, hun onroerend goed online te zetten bij een onafhankelijk verhuurbedrijf of het verhuren via de hoteluitbater.

Een wereld vol opties

Als u een woning binnen één van onze luxueuze 5-sterrenresorts koopt, opent er een wereld aan opties, voordelen en rendementen. Al onze appartementen, kamers, suites en villa's worden verkocht op basis van geldige eigendomsrechten, individueel geregistreerd onder een afzonderlijke juridische titel en dat betekent dat u onbezwaarde eigendomsrechten op uw aankoop heeft. Uw vastgoedsinvestering is van u en zal dat ook altijd blijven. Er zijn namelijk geen beperkingen voor buitenlands vastgoedbezit in Kaapverdië.

Daarom bepaalt u ook hoe uw eigendom wordt beheerd en hoe het voor u als belegging werkt. Of u nu besluit het eigendom voor privé-gezinsgebruik te behouden, het onroerend goed zelfstandig verhuurt via een verhuurmakelaar of het laat uitbaten door het programma van de hoteluitbater, de keuze is volledig aan u.

Verbeter uw levensstijl

Een luxe vakantiewoning in de zon is een droom van de meesten, dus het zou volkomen begrijpelijk zijn als u besluit om uw eigendom voor uzelf te houden. Als u besluit om te kopen als levensstijl-keuze, dan kunt u nog steeds profiteren van alle luxe faciliteiten, inclusief toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes, de zwembaden van het resort en de loungeruimtes.

U kunt ook tegen betaling genieten van de vele bars en restaurants, of tegen een toeslag genieten van een all-inclusive polsband tijdens uw verblijf. Toegang tot het draadloze netwerk is gratis en er is mits betaling ook een schoonmaakdienst mogelijk.

Het zal uw stukje paradijs zijn, een luxe accommodatie met alle 5-sterrenvoorzieningen die u van een wereldberoemd hotelmerk mag verwachten.

Onafhankelijke verhuur

Veel van onze klanten willen hun eigendom graag zelf beheren, hetzij volledig zelfstandig door het te verhuren aan hun netwerk van familie en vrienden, of door hun onroerend goed online te plaatsen bij een onafhankelijk verhuurbedrijf.

Door het zelf beheren van uw huurwoning behoudt u de controle over uw vastgoedbeheer, verhuurprijzen en beschikbaarheid. Deze optie komt degenen ten goede die meer dan het standaard 5 weken persoonlijke gebruik per jaar willen, zoals aangeboden in het hotelverhuurprogramma, en biedt een perfecte combinatie van de levensstijlvoordelen van een vakantiewoning in de zon, met toevoeging van huurinkomsten.

Niet alleen profiteren uw huurders van dezelfde voordelen als uzelf dat doet binnen het resort, maar ze kunnen ook extra's kopen, zoals all-inclusive polsbandjes, spa-behandelingen en schoonmaak.

Belalgarve is trouwens ook een gerenommeerde verhuurmakelaar die u kunnen helpen bij het verhuren van uw nieuwe woning.

Verhuur door de hoteluitbater

De grootste resortexploitant ter wereld, Meliá Hotels International, heeft een ongeëvenaarde reputatie voor het leveren van een gastervaring van wereldklasse. Naast lucratieve commerciële partnerschappen met wereldwijde touroperators en reisbureaus, biedt Meliá Hotels een uniek en probleemloos vastgoedbeheer programma met een bewezen hoog en veilig huurrendement voor eigenaren, evenals de mogelijkheid van uitstekende kapitaalgroei.

Al onze resorts bieden beleggers de mogelijkheid om consistente en duurzame huuropbrengsten via dit vastgoedbeheer programma te genereren. Alles wordt namens u verzorgd en u ontvangt een deel van de inkomsten die voortkomen uit de toeristische exploitatie van uw eigendom. Als klap op de vuurpijl heb je recht op een vakantie in je woning voor maximaal 5 weken per jaar. Vele klanten van ons zeggen daarom dat ze via deze manier het beste van beide werelden hebben!

Als u besluit uw eigendom onder het beheerde schema te plaatsen, wordt het voor miljoenen vakantiegangers over de hele wereld op de markt gebracht, waardoor U het hele jaar door verhuuropbrengsten genereert.

U kunt deelnemen aan het programma op basis van een flexibel en rollend eenjarig contract, waardoor u dag in dag uit controle krijgt over het beheer van uw woning en de manier van beheren kunt wijzigen als uw omstandigheden veranderen of als u besluit in de toekomst voor een andere verhuurmogelijkheid te kiezen. Voor degenen die als pure investering één van onze woningen kopen, is het beheer door de hotelier wellicht de meest gemakkelijke en lucrative oplossing.

Ik wil vrijblijvend meer informatie ontvangen!