Toerisme & Bestemmingsbeheer

Een duurzame industrie met een aanhoudende dynamiek

Wij zijn genomineerd door

Cape Verde's Leading Destination Management Company 2021

Klik op deze link en stem voor Belalgarve Consultants!

Uw lokale partner

Consultancy diensten in toeristisch bestemmingsbeheer en vertegenwoordiging

Meet & Greet

Meertalige en professionele Meet&Greet-diensten

Transport & Vervoer

Groeps- en privéluchthaventransfers en golftransfers, met of zonder gids

Accommodatie-contingenten

Inkoop en contractering van hotelkamers, villa's en appartementen

Lokale vertegenwoordiging

Meertalige klantenondersteuning en lokale vertegenwoordiging

Reserveringenbeheer

Supervisie van uw kamercontingenten en beheren van uw boekingen

Excursies & Activiteiten

Ontdek de hoogtepunten van onze bestemmingen met onze uitstappen

Altijd op zoek naar volgende stap van evolutie in de toeristische industrie

Wij ademen toerisme in alles wat we doen

Belalgarve Consultants heeft toerisme in haar bloed. Wij ademen toerisme, bij alles wat we doen. Wij geloven in de toeristische industrie met zijn duurzame, de culturen verbindende eigenschappen en waarderen de vooruitgang en de groei die de toeristische industrie voor hele regio's kan betekenen.

Daarom is Belalgarve Consultants alleen maar actief in regio's en op bestemmingen waar wij als investeringsadviseur in geloven, namelijk bestemmingen met een duurzame overheidsaanpak van de toeristische industrie en een democratische regering met een stabiel regeringsbeleid. Volgens ons bieden deze ingrediënten de basis voor een duurzame, de lokale gegevens respecterende en dynamische groei van de toeristische sector. Uiteraard steunen wij als adviseurs ook toeristische projecten in gebieden en landen, die onder andere dank zij de groei van de toeristische sector en de daarmee groeiende koopkracht van de lokale bevolking, het pad naar meer politieke en economische stabiliteit kunnen vinden, zoals bijvoorbeeld Kaapverdië. 

Intelligent bestemmingsbeheer voor reisorganisaties

De toeristische industrie wordt een win-win-situatie voor alle betrokkenen, als het bestemmingsbeheer van de reisorganisatie op een duurzame manier is opgebouwd. Belalgarve Consultants heeft jarenlang ervaring binnen de toeristische industrie en begrijpt daarom de economische en sociale impact, die de toeristische industrie op alle elementen van de lokale economie en samenleving heeft. Wij analyseren de toeristische markt op onze bestemmingen dagdagelijks en volgen dan met onze aanpak ook steeds de nieuwste trends.

Duurzaam toerisme en intelligent reizen

Duurzaamheid met respect voor de lokale bevolking, cultuur en natuur werden de afgelopen jaren steeds belangrijker voor reizigers en vakantiegangers. Hoteliers maken graag reclame voor hun verantwoord gebruik van natuurlijke bronnen zoals water of elektriciteit. Van het excursieaanbod en de verschillende toeristische activiteiten op de verschillende bestemmingen wordt verwacht dat ze vakantiegangers samen brengen met de lokale bevolking en informatie geven over culturele elementen zoals gastronomie, kunst en tradities. Vakantiegangers willen en verwachten dat een deel van toeristische inkomsten rechtstreeks bij de lokale bevolking en kleinschalige dienstverleners terecht komen. De huidige vakantieganger is zich er steeds meer van bewust hoe belangrijk verantwoordelijk reizen is. Ook de grote reisorganisaties spelen hierop in. Steeds meer wordt er beroep gedaan op kleinschalige en duurzame lokale aanbieders. Zelfs de grote all-inclusive-resorts bieden tegenwoordig bijna allemaal door de lokale bevolking gegeven kook- of danslessen aan.

Individuele vakanties met georganiseerde veiligheid

Onze vakantieproducten spelen in op de nieuwe trends en het verlangen naar kleinschalige vakantiepakketten die de nodige veiligheid en hygiëne bieden. Door samen te werken met kleinschalige transport- en excursiebedrijven en lokale particuliere vakantieaccommodaties kunnen wij veilige individuele vakantiepakketten aanbieden die inspelen op de nieuwe hygiënevereisten. Vakantiegangers maken op deze manier kennis met de lokale manier van leven, de cultuur en ontdekken met behulp van onze kennis op een zelfstandige manier alle troeven van de vakantieregio.

Onze vakantiepakketten in Portugal, Cyprus, Montenegro en Kaapverdië omvatten

  • individuele transfers van en naar de luchthaven met gedesinfecteerde voertuigen.
  • particuliere appartementen en villa's, met een professionele schoonmaak voor iedere aankomst.
  • optionele huurwagens, keurig schoongemaakt en met nauwkeurig samengestelde uitstaproutes
  • optionele privé-excursies met een Nederlandstalige gids
  • Nederlandstalige bijstand en 24 uur op 24 bereikbaar plaatselijk noodnummer
  • Informatiepakket over de bestemming met tips en adresjes waar men veilig kan eten, van een drankje kan genieten of boodschappen kan doen

Wij maken uw reisorganisatie tot een succes

In dienst voor uw reisorganisatie op Kaapverdië, Cyprus, Montenegro en Portugal

Als reisorganisatie of evenementenbedrijf moet u er niet enkel voor zorgen, dat de operaties op uw bestemmingen vlekkeloos verlopen, maar ook zeer oplettend zijn, zodat de kosten de winst op uw marges niet ongedaan maken.

Ook moet u steeds uw concurrent vooruit zijn en een klantenervaring bieden, die uniek is en wellicht de nieuwe trend van morgen zal worden. Prijs en kwaliteit te vinden op alle niveaus is moeilijk, zeker als u uw samenwerking op één enkel lokaal vertegenwoordigingsbedrijf of DMC baseerd.

Adviesdiensten in het beheer van en vertegenwoordiging op toeristische bestemmingen

Door met een op het toerisme in Cyprus, Kaapverdië en Portugal gespecialiseerd adviesbureau zoals Belalgarve Consultants samen te werken, bent u niet gebonden aan één uitvoerder en dus ook maar één prijs en kwaliteitsniveau, maar kunt u kiezen uit veel bouwsteenopties rond luchthavenvervoer, accommodatie-inkoop, plaatselijke vertegenwoordiging en meertalige klantenservice. Wij zoeken voor u de juiste ingrediënten om aan de verwachtingen van uw klanten te voldoen en bieden deze aan de laagst mogelijke prijs.

Natuurlijk lijkt het organisatorisch ingewikkeld om met meerdere uitvoerders op de bestemming samen te werken, maar geen nood. Wij smelten de bij u passende bouwsteenopties samen tot één product met één contact, waar u altijd op kunt rekenen en de lokale uitvoering van de afspraken op ieder moment in het oog houd.

Wilt u als reisorganisatie uitbreiden in of naar Portugal, Cyprus of de Kaapverdische Eilanden? Neem dan graag contact met ons op voor meer informatie of een eerst vrijblijvend gesprek.

Wij staan graag tot uw dienst om u onderneming op onze bestemmingen tot een succes te maken.

Hoe wij werken

Belalgarve is geen reisorganisatie, maar maakt als adviesbureau gebruik van haar groot partnernetwerk en kan op deze manier steeds rechtstreeks met de aanbieder overeengekomen prijzen aanbieden zonder marges te moeten afstaan aan lokale reisorganisaties of boekingsmachines. Op deze manier weet u dat u voor accommodatie-inkoop of vervoersoplossingen op de Kaapverdische Eilanden, Cyprus, of Portugal steeds de juiste prijs betaalt.

Ook op het gebied van service bent u bij Belalgarve aan het juiste adres. Wij bieden op al onze bestemmingen meertalige klantenservice aan en een 24-uurs contactpunt. Wij zijn er voor uw klanten, of het nu om vragen gaat over wat er te ontdekken valt in Cyprus, Portugal of de Kaapverdische Eilanden, of om bijstand te verlenen in geval van problemen.

Wij zijn een uiterst dynamisch en flexibel bedrijf en blijven luisteren naar uw behoeftes en wensen, tot dat wij de juiste dienstverlening voor u gevonden hebben. Neem gerust Contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op