Betaalbare 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen te koop

Mooie appartementen gelegen op slechts 300 m van het beroemde zandstrand van Praia da Rocha

Deze betaalbare 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen te koop in de Algarve zijn ideaal gelegen om er te wonen, of als investering met hoog rendement door vakantieverhuur

Vastgoedomschrijving

Deze nieuwbouw appartementen in Praia da Rocha liggen op slechts 300 meter van het zandstrand en de talloze winkels, restaurants en bars van dit bekende vakantieoord.

Ook het centrum van Portimão, de twee na grootste stad in de Algarve, ligt op maar enkele minuten rijden van dit appartementsgebouw.

Dit moderne gebouw heeft een eigentijds ontwerp en bestaat ​​uit 2 blokken met slechts 4 verdiepingen. De bewoners van dit gebouw kunnen gebruik maken van een groot gemeenschappelijk zwembad in de tuinen.

Het hele gebouw is afgewerkt met hoogwaardige materialen en voorzien van zonne-energiepanelen voor de warmwatervoorziening. De woonkamer, keuken en slaapkamers van de appartementen beschikken bovendien over airconditioning. Het thermisch gelakt dubbel glas zorgt zowel voor een goede isolatie voor warmte en geluid.

De keukens van de appartementen zijn volledig uitgerust met afzuigkap, koelkast, vaatwasser, wasmachine en keramische kookplaten. De appartementen worden met al ingebouwde verlichting geleverd. Elk appartement beschikt over een garagebox in de ondergrondse parkeerplaats. Ook heeft ieder appartement een balkon.

Er zijn appartementen met één, twee of drie slaapkamers beschikbaar. Alle appartementen zijn geschikt om er permanent in te wonen, als vakantieadres, of om extra inkomsten te genereren via vakantieverhuur.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: appartementen

Aantal slaapkamers: 1, 2 of 3

Aantal badkamers: 1 à 2

Woonoppervlakte: vanaf 51 m2

Oppervlakte balkon: vanaf 14 m2

Overdekte parkeerplaats: ja

Energiecertificaat: in aanbouw

Referentie: PTBA00002

Prijs: T1 vanaf €190.000, T2 vanaf €280.000, T3 vanaf € 310.000

Vraag nu gedetailleerde informatie aan over deze nieuwbouw appartementen te koop in de Algarve

Geheel vrijblijvend