Blue View Lifestyle Appartementen

De perfecte ontwikkeling voor u en uw familie

Welvaart, plezier en een aangename vakantieomgeving

Welkom bij Blue View, het prachtige nieuwe project gelegen nabij het pittoreske kustdorpje Kapparis, Cyprus. Dit luxe complex heeft een modern en eigentijds ontwerp, met ruime appartementen met 2 of 3 slaapkamers, waarvan sommige loft-stijl zijn. De belangrijkste kenmerk van het project is echter het ronde zwembad, omringd door verschillende swim-up appartementen, waardoor deze ontwikkeling op veel manieren uniek is.

Elk appartement is met oog voor detail ontworpen, met hoogwaardige afwerkingen en top-of-the-line apparaten. De open woonruimtes zijn gevuld met natuurlijk licht, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat die perfect is om te ontspannen en te entertainen. 

Stap naar buiten op uw eigen balkon of terras en geniet van het spectaculaire uitzicht op de zee of het zwembad terwijl u 's ochtends koffie drinkt of 's avonds een glas wijn drinkt.

Blue View biedt een state-of-the-art zwembad om uw levenskwaliteit te verbeteren. De cutting-edge design elementen en exclusieve materialen maken een statement van extravagantie.

Gelegen op slechts 20 minuten lopen of 5 minuten rijden van het strand en het bruisende stadscentrum, is Blue View de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een vredige toevluchtsoord zonder concessies te doen aan gemak. Het nabijgelegen kustdorp Kapparis staat bekend om zijn charmante cafés, heerlijke restaurants en levendige nachtleven, en biedt voor elk wat wils.

Mis de kans niet om van Blue View uw nieuwe thuis te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en de schoonheid van deze prachtige ontwikkeling zelf te ervaren! De ontwikkeling zal naar verwachting worden voltooid in mei 2025, maar met de eerste appartementen reeds verkocht en gezien de beperkte omvang van deze exclusieve ontwikkeling, moet u niet wachten om uw plaats in het paradijs te reserveren.

U kunt hier een live beschikbaarheidslijst bekijken.

Mis deze kans niet en registreer nu uw interesse!