Gloednieuwe luxe rijhuizen te koop in Vilamoura

Een levensstijl vol luxe en comfort tussen de stranden en golfterreinen van Vilamoura

Vilamoura: een plek om te wonen, te bezoeken en op vakantie te gaan

Vastgoedomschrijving

Central Vilamoura is een residentieel condominium dat wordt gekenmerkt door superieure niveaus van verfijning en exclusiviteit. Deze gesloten woongemeenschap ligt in het hart van Vilamoura en op loopafstand van de jachthaven, het strand, golf, tennis en een uitgebreide scala aan diensten, winkels, restaurants, bars en andere uitgaansgelegenheden zoals een gerenommeerd casino.

De architectuur wordt steeds verfijnd door soepele en harmonieuze verbindingen met de natuur, gemeenschappelijke tuinen en zwembaden. Dankzij de privéterrassen kunnen bewoners genieten van een naadloze verbinding met de omliggende tuinen en het zwembad. Hoogwaardige materialen en afwerkingen werden er gecombineerd om ervoor te zorgen dat elk huis een maximum aan woonplezier biedt.

Alle huizen binnen dit luxe condominium beschikken over een privé patio en zijn gemaakt met dezelfde kwalitatieve en hoogwaardige materialen en afwerkingen. Alle huizen beschikken verder over 3 à 4 slaapkamers, 4 à 5 badkamers en minimaal 2 pakeerplaatsen.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: Rijhuis

Slaapkamers: 3 tot 4

Badkamers: 4 tot 5

Woonoppervlakte: vanaf 147 m2

Perceeloppervlakte: vanaf 198 m2

Parkeerplaats: 2 tot 4

Prijs: vanaf € 640.000

Bekijk de videobeelden van deze prachtige vastgoed-ontwikkeling in Vilamoura

Laat uw droom werkelijkheid worden en contacteer ons vandaag nog voor meer vrijblijvende informatie!