Central Vilamoura, een gloednieuwe residentiele wijk
Een levensstijl vol luxe en comfort tussen de stranden en golfterreinen van Vilamoura

Vilamoura is ontwikkeld als een plek om te wonen, te bezoeken en op vakantie te gaan. In Vilamoura draait alles om locatie, levensstijl en -kwaliteit. Vilamoura biedt een brede scala aan lifestyle-keuzes en recreatieve mogelijkheden - waaronder een bekroonde jachthaven, schijnbaar eindeloze stranden, gerenommeerde kampioenschapsgolfbanen en faciliteiten voor paarden van wereldklasse.

Vilamoura ligt in de Gouden Driehoek van de Algarve, op 20 minuten ten westen van de internationale luchthaven van Faro, en is een van Europa's populairste toeristische bestemmingen. Centraal in de aantrekkingskracht van de Algarve ligt de uitstekende connectiviteit met de rest van Europa. De internationale luchthaven van Faro biedt directe verbindingen naar ongeveer 80 bestemmingen in heel Europa en Canada.

Een exclusief  leven in harmonie met de natuur

Central is een residentieel condominium dat wordt gekenmerkt door superieure niveaus van verfijning en exclusiviteit. Deze gated community ligt in het hart van Vilamoura en op loopafstand van de jachthaven, het strand, golf, tennis en een uitgebreide scala aan diensten, winkels, restaurants, bars en andere uitgaansgelegenheden zoals een gerenomeerd casino.

De architectuur wordt steeds verfijnd door soepele en harmonieuze verbindingen met de natuur, gemeenschappelijke tuinen en zwembaden. Dankzij de privéterrassen kunnen bewoners genieten van een naadloze verbinding met de omliggende tuinen en het zwembad.  Hoogwaardige materialen en afwerkingen zijn er gecombineerd om ervoor te zorgen dat elk huis maximaal plezier biedt.

Kies tussen 2, 3 of 4 slaapkamer villas

Alle huizen binnen dit luxe condominium beschikken over een privé patio en zijn gemaakt met dezelfde kwalitatieve en hoogwaardige materialen en afwerkingen. Er zijn huizen beschikbaar met 2, 3 of 4 slaapkamers en ook qua ligging hebt u op dit moment nog veel keuze.

Zie onderstaand een overzicht van beschikbare objecten en hun vanaf prijzen (de prijzen variëren niet enkel per aantal kamers, maar ook qua ligging):

De villas met 2 slaapkamers beschikken nog over een extra kantoorruimte, 3 badkamers, een patio. De 147m2 zijn verdeeld over 2 verdiepingen. Dit typ huis is vanaf € 634.900 verkrijgbaar.

De villas met 3 slaapkamers beschikken over 4 badkamers, en een patio. Ook hier zijn er 2 verdiepingen met een totale oppervlakte van 199 m2. De vanaf prijs is hier  € 821.300.

Verder zijn er ook nog een aantal villas met 4 slaapkamers beschikbaar. Deze exclusieve huizen beschikken ook over een patio, 5 badkamers, en hebben een totel oppervalkte van 235m2 (over 2 verdiepingen). Deze zijn te verkrijgen vanaf € 1.175.000.

Laat uw droom werkelijkheid worden en contacteer ons vandaag nog voor meer vrijblijvende informatie!