Commerciële winkel te koop op een toplocatie in Lissabon

Gemakkelijk om te verhuren en perfect om zelf uit te baten

Gerenoveerde winkel te koop in Lissabon, dicht bij de meest bekende toeristische attracties van de stad

Vastgoedomschrijving

Deze winkel te koop in Lissabon is gevestigd in de wijk Belém. De naam van deze wijk is afgeleid van het Portugese woord voor Bethlehem. Belém is de meest zuidwestelijke wijk van Lissabon.

De winkel bevindt zich op 6 km ten westen van het stadscentrum en 2 kilometer ten westen van de Ponte 25 de Abril, de beroemde hangbrug van Lissabon die vaak met de Golden Gate Bridge in San Francisco wordt vergeleken. Het gebied staat bekend om zijn karakteristieke gebouwen en monumenten, waaronder de Jerónimos-klooster en de toren van Belém.

Door de talrijke nationale monumenten en openbare ruimten, waaronder a mix van historische gebouwen en moderne symbolen van de Portugese cultuur, ligt deze winkel ideaal om zowel toeristen aan te trekken alsook de lokale bevolking.

De winkel werd volledig gerenoveerd en beschikt over een badkamer met apart toilet, airconditioning en een gereserveerde parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Deze winkel is een ideale kans om te investeren in vastgoed in Lissabon. De winkel kan gemakkelijk verhuurd worden en is ook aantrekkelijk om zelf uit te baten. Mis deze kans niet en neem nu contact met ons op!

Vastgoeddetails

Type vastgoed: Winkel

Aantal badkamers: 1

Oppervlakte: 68 m²

Energiecertificaat: niet geclassificeerd

Referentie: PTEA00014

Prijs: €370.000

Neem nu contact op voor meer informatie over deze uitstekende winkel te koop in Lissabon