Ausflüge und Aktivitäten

Portugal und die Kapverden

De Algarve ontdekken en verkennen

Ontdek Europa's best bewaarde geheimen

Dolfijnen en grotten

Geniet van Europa's meest spectaculaire kustlijn

Waterpret & Themaparken

(Water)pret voor de hele familie!

Ontdek de uitgebreide geschiedenis en de boeiende cultuur van dit kleine land dat ooit een wereldmacht was. Van het tijdperk van de dinosaurussen helemaal tot vandaag, elke stap van de weg van het verleden is gelegd met een stukje Algarve.

U ontdekt de meest verscholen plekjes en de vergeten monumenten in de meest verbluffende natuurlijke omgeving. Schitterende rotsformaties, prachtige droomstranden, adembenemende panorama's, weelderige bossen...

De Algarve heeft het allemaal

De onvervalste heerlijke gastronomie, de kwaliteit van de wijnen en de lokale manier van leven zijn zaken die u dient te ontdekken, weg van de toeristische zone. Laat u verrassen! Onze professionele Nederlandstalige gidsen zullen er alles aan doen om u een leuke, ontspannende, maar ook zeer informatieve en leerzame dag te geven. 

Waarom BelAlgarve?

Unieke uitstappen en duurzaam toerisme: Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd op hun kwaliteit en het programma van hun excursies. De programma's die ze aanbieden zijn uniek in de Algarve en ontworpen op een manier die ervoor zorgt dat u de authentieke en typische kant van de Algarve ontdekt, zonder dat we daarbij de belangrijkste en meest bekende attracties links laten liggen. U bezoekt de hoogtepunten van de regio tijdens een ontspannen en leuke dag en zult ter gelijkertijd de echtheid van deze prachtige regio beleven en de keuken met zijn lokale producten proeven. Een belangrijk criterium bij de keuze van onze partners is de duurzaamheid van hun manier van werken. Wij werken met bedrijven die gerund worden door lokale uitbaters en niet door de multinationals van de toeristische sector. Maaltijden tijdens de rondleidingen worden genuttigd in lokale restaurants met een lokaal beheer. Ook worden enkel bedrijven geselecteerd die het milieu tot het maximum respecteren.

Professionele gidsen die uw taal spreken: Onze gidsen kennen hun regio en cultuur. Ze weten u de geheimen van de regio uit te leggen en te tonen. Als u zich als Nederlandstalige klant inschrijft, staan wij garant dat u ook een Nederlandstalige gids krijgt.

Bijstand en assistentie: We zijn er voor u en dit voor, tijdens en na de tour. Indien gewenst kunnen wij u bezoeken in uw hotel of vakantie appartement om samen met u uw activiteitenprogramma op basis van uw behoeften en wensen te uit te werken. Tijdens deze bijeenkomst geven wij ook graag uitleg over: de bestemming, de directe omgeving, interessante tips, mogelijke excursies en bezienswaardigheden. Uw vertegenwoordiger zal u ook ons noodnummer geven. Op dit nummer kunt u steeds terugvallen tijdens de rest van uw verblijf.

Reserveer uw uitstappen meteen en online! Zo weet u meteen al dat u plaats hebt op uw favoriete uitstap en dit aan de meest voordelige prijs.

A la carte uitstappen en op maat gemaakte uitstappen: We zijn niet beperkt tot ons uitstappenprogramma en bieden excursies op maat aan. Een uitje met gids en eigen vervoer? Een combinatie van twee uitstappen op één dag samen met uw familie of vrienden in een minibus? Bij ons is alles mogelijk. Neem contact met ons op of vul het onderstaande formulier in!

Met BelAlgarve komt u tevreden terug!

Laat ons uw droomreis naar Portugal of de Kaapverdische Eilanden samenstellen