Designappartementen met één slaapkamer te koop in Lissabon

Waardeer een langzamer leven zonder het gevoel te verliezen in een grote stad te leven

Deze stijlvol gerenoveerde één-slaapkamer-appartementen laten u het traditioneel Portugese leven voelen met alle het moderne comfort van vandaag

Vastgoedomschrijving

Deze prachtig gerenoveerde appartementen liggen in Alcantâra, één van de beste wijken in Lissabon om te wonen. Hier woont u op maar 5 minuten afstand van Belém en op tien minuten van het stadscentrum. De volgende bus- en tramhalte ligt op 70m van de appartementen.

Het gaat hier om 8 gezellige en moderne appartementen, verspreid over 3 verdiepingen, met elk één slaapkamer. Het project bestaat uit een intelligente en voorzichtige renovatie van het gebouw, waardoor de eigenaar van elk appartement het traditionele Portugese leven kan ervaren en dit met verbazingwekkende voorzieningen.

De appartementen beschikken over een salon- en eetgedeelte met open keuken, een badkamer en een slaapkamer met werkgedeelte om bijvoorbeeld een bureau neer te zetten.

De appartementen op de begane grond beschikken bovendien over een terras.

Deze appartementen zijn ideaal om erin te wonen of om te verhuren. Als renovatieproject komen deze appartementen ook in aanmerking als investering voor het Portugese Gouden Visum met een verlaagde minimuminvestering.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: appartement

Aantal slaapkamers: 1

Aantal badkamers: 1

Woonoppervlakte: 56 m2

Energiecertificaat: in bewerking

Referentie: PTEA00012

Prijs: € 370.000

Nog maar 2 appartementen beschikbaar! Neem nu contact op!