Geweldige villa aan het strand met 3 slaapkamers op Sal
Leef je droom op het strand in Santa Maria - als investering of vakantiehuis

Ongelooflijke 3 slaapkamer villa in Kaapverdië met frontaal zeezicht

Meliã Tortuga Beach Resort - Eiland Sal - Kaapverdië

Deze villa met 3 slaapkamers ligt in het prachtige MELIÃ Tortuga Beach Resort. Deze villa te koop in Kaapverdië biedt ultieme luxe, privacy en comfort en biedt ook het beste uitzicht op de zee.

Deze unieke villa met drie slaapkamers is de ideale vakantiewoning voor grote groepen en families. De villa heeft een open woon- en eetkamer, een grote slaapkamer met een inloopkast en een eigen badkamer met een bubbelbad voor 6 personen. De tweede en derde slaapkamer hebben inbouwkasten en zijn gunstig gelegen naast de familie badkamer. Buiten is er een privéterras met ligstoelen en een terras met een schaduwrijke pergola voor privémaaltijden buiten. Er is ook een klein zwembad in het midden van de aangelegde privétuin met een direct uitzicht op het strand.

Investeren in Kaapverdië is veilig

De wetgeving is vergelijkbaar met die van Portugal en er zijn geen drempels voor de aankoop van buitenlands onroerend goed. Wanneer u deze suite koopt, wordt u de volledige eigenaar van de suite en het relatieve percentage land dat daarbij hoort. Zoals je een appartement in Nederland of België zou kopen! Dit is geen time-sharing. U beslist of u deze suite voor eigen gebruik wilt houden of door het hotelmanagement wilt laten beheren en zo een uitstekend rendement op uw investering wilt genereren.

Vastgoed details:

Oppervlakte: 153.8 m2 Woonoppervlakte + 40.3 m2 Terras + 288.2 m2 Tuin

Prijs: € 500.000

Referentie: CVTBRV6

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan