Geweldige villa met 3 slaapkamers op Sal te koop

Leef je droom aan de stranden van Santa Maria - als investering of vakantiehuis

Deze prachtige villa met 3 slaapkamers aan de stranden van Santa Maria is een investering in levensstijl en rendement

Vastgoedomschrijving

Al altijd gedroomd van een villa op maar enkele meters van een tropisch strand? Dan wordt hier misschien uw droom wel werkelijkheid. Deze mooie villa is gelegen in het Dunas Beach Resort & Spa. Dit eersteklas vakantieparadijs biedt alles wat u van een 5-sterren-resort mag verwachten: 24-uurs receptie en beveiliging, meerdere zwembaden, bars en restaurants, spa-centrum en fitness ruimte.

De villa heeft drie slaapkamers met allemaal een eigen badkamer. Twee slaapkamers, waaronder ook de mastersuite, zijn op de bovenverdieping gelegen. De mastersuite bezit behalve zijn eigen badkamer ook een dressoir en een eigen balkon met zitgelegenheid. Op de begane grond is de derde slaapkamer te vinden. Ook deze heeft een eigen badkamer. Verder vindt u op de begane grond een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een eetkamer en een ruim terras. Met een oppervlakte van 151 m2 en een terrasgedeelte van 51 m2 is deze villa niet alleen geschikt voor uw vakanties, maar kan na uw pensioen bijvoorbeeld ook als permanente woonst gebruikt worden. Het buitengedeelte is zo ruim dat er daar zelfs aan een klein privézwembad te vinden is.

Ook als investering door deze villa aan vakantiegangers te verhuren is dit vastgoed uiterst geschikt. Privéaccommodaties voor grotere families of groepen vrienden zijn namelijk uiterst gevraagd en worden aan een duurdere prijs geboekt. Deze villa is dus een uitstekende investering met de mogelijkheid tot het verdienen van hoge rendementen, of als investering in uw levensstijl door hem zelf te gebruiken, of een combinatie van beide.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: villa

Woonoppervlakte: 151,3 m2

Terrassen / balkons: 51,1 m2

Privétuin: ja

Privézwembad: ja

Prijs: € 399.000

Wordt eigenaar van deze prachtige villa te koop op de Kaapverdische eilanden en geniet van volledige eigendomsrechten

Voor buitenlanders, die in Cabo Verde vastgoed kopen, zijn er geen beperkingen. Alle eigenaren genieten van volledige eigendomsrechten en daarom kist u ook zelf wat u met deze prachtige villa doet. U kunt er uw eigen vakanties doorbrengen of er zelfs permanent wonen. U bent ook vrij om deze villa aan familie of vrienden te verhuren. Als u de aankoop van dit vastgoed in Cabo Verde als pure investering ziet, dan is er ook de mogelijkheid om deze villa door de hotelier te laten beheren. Deze garandeert u dan een minimaal en maandelijks uitbetaald rendement van 18% over 3 jaar. Grijp nu  uw kans en investeer in rendement en levensstijl. 

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan

Wij helpen uw graag verder!