Het KASA Hotel in Belize

De must-visit Caribische bestemming waar u nog nooit van heeft gehoord.

Ontdek de nieuwste parel binnen de bekroonde KASA-hotel collectie

Met haar twee bekroonde en bekende hotels in Mexico is KASA al een bekende naam als het gaat om luxe hotels en resorts in de Caraïben. Het nieuwste project van KASA, het KASA Hotel Belize, zal het succesverhaal van deze hotelgroep nog verder uitbouwen. Gebouwd op een eigen eiland, voorziet dit project de traditionele succesfactoren van KASA-hotels in Belize voort te zetten. KASA's nieuwe definitie van luxe waar privacy, comfort, exclusiviteit, geweldige service, aandacht voor details en geweldige ervaringen versmelten met een ontspannen sfeer zal ook voor dit vakantie-eiland kenmerkend zijn.

Een droomlocatie met een veelbelovende toekomst

Zoals ook de eerste twee hotels van KASA in de tijd, wordt ook dit luxe boetiek hotel op een snel groeiende en alsmaar populairder wordende toeristische bestemming gebouwd. Het succes van Belize is ook bij werelds bekendste hotelnamen niet onopgemerkt gebleven. Hilton, Four Seasons, Marriott en andere investeerders hebben allemaal voor Belize gekozen als het om hun nieuwste uitbreidingen gaat. Zelfs de wereldberoemde acteur Leonardo DiCaprio ziet het potentieel van deze opkomende bestemming en opende hier onlangs 's werelds eerste volledig zelfvoorzienende eco-resort. Het land staat op het punt om een daadwerkelijke hotspot voor luxe toerisme te worden.

Een privé-eiland met alle ingrediënten voor een luxe en ontspannen vakantiegevoel

Het concept voor het KASA Hotel Belize is opgebouwd op de vier hoekstenen van de servicebelofte van de hotelgroep, namelijk

  • Privacy
  • Comfort
  • Exclusiviteit
  • Uitstekende Service

Alle ingrediënten om aan de verwachtingen van de onderscheidende en verfijnde vakantiegasten te  voldoen zijn dan ook aanwezig. Het luxe boetiek resort zal bestaan uit 50 kamers, meerdere restaurants, bars en een beachclub, paddle tennisbanen, ruimte voor evenementen, kruiden tuin, spa- en fitnessfaciliteiten, opnamestudio, kinderclub, duikschool, kiteboard-school en vissersboten. 

Neem deel aan het succesverhaal van KASA - wordt lid van de KASA-familie!

Het succesverhaal van KASA kan dank zij dit nieuwe boetiek resort in Belize ook uw succesverhaal worden. Door te investeren in dit prachtige hotelproject en aandeelhouder te worden, staan uw hoge rendementen van 15% per jaar en meer te wachten, en dit met de veiligheid die vastgoed en het luxe toerisme als investeringen met zich mee brengen.

Maar onze investeerders krijgen nog veel meer dan rendement. Denk aan een gratis inspectie-verblijf in de bestaande resorts in Mexico, of, na opening, aan vier weken gratis verblijf in het nieuwe resort in Belize. Een perfecte belegging dus in rendement als ook levensgenot.

Uw droominvestering op een droombestemming begint hier!

Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op