Deluxe Suite met aparte slaapkamer te koop op Boa Vista

Op de prachtige stranden van Santa Mónica, ideaal als tweede woning of investering

Deze luxe suite te koop in het nieuwste vijf sterren resort op Boa Vista biedt door de aparte slaapkamer extra comfort en privacy

Vastgoedomschrijving

Indien een normale hotelsuite dan toch iets te klein voor u is, maar u ook geen behoefte heeft aan een volwaardig appartement, dan is deze deluxe suite te koop in het prachtige White Sands Hotel & Spa wellicht iets voor u.

Deze suite biedt namelijk een aparte slaapkamer met een groot dubbelbed en flat screen TV. In de woonkamer van deze volledig ingerichte en volgens de hoogste kwaliteitseisen afgewerkte hotelsuite vindt u een zitbankje en een koffietafel met twee stoelen. Verder zijn er meerdere inbouwkasten en een badkamer met een inloopdouche en een apart toilet. Het balkon in ingericht met een tafel en twee stoelen. De suite is gelegen op de eerste verdieping van één van de hotelgebouwen.

Het gloednieuwe White Sands Hotel en Spa ligt meteen aan het prachtige strand van Santa Monica aan de zuidkust van het eiland Boa Vista. Dit prachtige vijf sterren resort biedt dan ook alles wat u van zo'n eersteklas accommodatie mag verwachten. Er zijn meerdere restaurants en bars op het domein aanwezig. Ook is er een spa-centrum en meteen meerdere zwembaden. De receptie werkt 24 uur per dag en voor uw veiligheid is er ook 24  uur per dag bewaking. Als trotse eigenaar en bewoner van deze hotelsuite mag u natuurlijk gebruik maken van alle faciliteiten die dit hotel te bieden heeft.

Deze mooie en nieuwe hotelsuite is een uitstekende kans om een betaalbare plaats onder de tropische zon van Cabo Verde te beschikken. U kiest ook helemaal zelf of u er zelf gebruik van wilt maken, of deze suite als investering koop met een hoog rendement door deze suite aan vakantiegangers te verhuren.

Vastgoeddetails

Vastgoedtype: Hotelsuite met aparte slaapkamer (type D)

Woonoppervlakte: 36 m2

Slaapkamers: 1

Badkamers: 1

Balkon: 5 m2

Keuken: geen

Prijs: €192.450

Koop deze Deluxe Suite in het White Sands Hotel & Spa en wordt trotse eigenaar met volledige eigendomsrechten

De koper van deze luxe hotelsuite in het White Sands Hotel & Spa wordt volledige en rechtsmatige eigenaar van het vastgoed. De koper beslist daarom zelf wat hij ermee wil doen. Deze suite kan voor eigen vakanties gebruikt worden of aan familie en vrienden worden verhuurd. Indien men beslist om deze hotelsuite door de hotelier te laten beheren, dan garandeert deze een minimaal en maandelijks uitbetaald rendement van 18% in 3 jaar. Ook met  deze optie kan de hotelsuite 5 weken per jaar zelf gebruikt worden. 

Nieuw: ons fractioneel eigendomsplan op Cabo Verde

Het gedeeltelijk eigendomsplan is een investeringsplan waar u alleen maar een gedeelte van een gelijkaardige suite koopt. Ook voor dit gedeelte ontvangt u de volledige eigendomsbewijzen. Op deze manier kunnen onze klanten al vanaf €20.000 in vastgoed op Kaapverdië investeren. Deze hotelsuites worden dan via de hotelier beheert en u ontvangt dan ook op het bedrag wat u geïnvesteerd hebt een minimaal rendement van 18% over 3 jaar. Geen bank doet ons dit na

Bekijk ook onze Offset Incentive. Betaal maar 65% van de hotelsuite en laat de rest afbetalen door de gegarandeerde huurrendementen:

Laat uw dromen waar worden met deze veilige en betrouwbare investeringsmogelijkheden op Cabo Verde

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan