Hotelsuite met privétuin te koop
Op de prachtige stranden van Santa Mónica, ideaal als tweede woning of investering

Gloednieuwe hotelsuite met tuin te koop in een luxe resort

White Sands Hotel & Spa, Boavista, Kaapverdië 

Deze kans mag u echt niet misssen. Het White Sands Resort & Spa is de nieuwste ontwikkeling van de grootste ontwikkelaar en werkgever van Cabo Verde: TheResortGroup Plc. Dit luxe resort biedt alle faciliteiten die u van een luxe resort van deze klasse mag verwachten: een grote keuze uit restaurants, bars en snack-bars, meerdere zwembaden, receptie en beveiliging en dit allemaal aan één van de mooiste stranden van het eiland.

De hotelsuite is volledig uitgerust en afgewerkt met de beste materialien en biedt zelfs en kleine tuin van 20m2.

Deze suite is ideaal als tweede verblijf, maar kan op uw wens ook door het resort verhuurd worden aan hotelgasten. Hierdoor hebt u een verzekerd rendement van 18% in maar 3 jaar.

Investeren op de Kaapverdische Eilanden is veilig 

De wetgeving in Kaapverdië is vergelijkbaar met Portugal en er zijn geen drempels voor buitenlands vastgoedaankoop. Bij aankoop van deze suite wordt u volledige eigenaar van de suite en het relatieve pourcentage grond wat erbij hoort. Zoals u in Nederland of België een appartement zou kopen! Dit is geen time-sharing. U beslist zelf of u deze suite voor eigen gebruik wilt houden, of als investering met rendement door het hotelmanagement laat beheren. Zelfs een combinatie van beide is mogelijk!

Oppervlakte: 35m2 + 20m2 tuin

Prijs: € 192.450 

Referentie: WSH227

Nieuw: Investeringen in gedeeltelijk eigendom beschikbaar vanaf € 20.000

Investeerders ontvangen een consistent en doorlopend rendement dat wordt gegenereerd door het door de hotelier beheerde verhuurprogramma en wordt ondersteund door de bloeiende toeristische markt op de Kaapverdische Eilanden alsook gegarandeerde contracten met touroperators. Gedeeltelijke eigendomsplannen zijn al beschikbaar vanaf 20.000 €!

Vraag gerust en geheel vrijblijvend meer informatie aan!