Huis met 8 slaapkamers en bijgebouw te koop

Op 2 minuten lopen van de populaire stranden en 10 minuten van het centrum van Tivat

Uitstekende gelegenheid om een bed&breakfast in Tivat op te richten

Vastgoedomschrijving

De villa heeft drie verdiepingen en bestaat uit een grote eetkamer met keuken, 8 slaapkamers, 5 badkamers, een wasruimte en een sauna.

Externe ruimte: zwembad en barbecue, prachtige tuin met bloemen en bomen, parkeerplaats. Het domein staat onder videobewaking en de poorten hebben afstandsbediening en intercom.

De ruime woonkamer heeft een open haard en een eethoek; vanaf dit niveau is er toegang tot het zwembad en een apart recreatiegebied onder een luifel - ideaal om 's avonds te ontspannen.

De interne trap leidt naar het tweede niveau dat bestaat uit drie slaapkamers en drie badkamers. Eén van de slaapkamers heeft een prachtig uitzicht op zee vanaf het grote terras wat totale privacy biedt. De derde verdieping heeft drie ingerichte slaapkamers en een aparte badkamer.

Het gastenverblijf heeft twee slaapkamers, een badkamer en een kleine eetkamer met een complete keuken.

De villa ligt op 2 minuten lopen van de populaire stranden, restaurants en cafés, op 10 minuten van het centrum van Tivat en Porto Montenegro. Het is niet ver van de nabijgelegen luchthavens Tivat (6 km), Podgorica (47 km) en Dubrovnik (41 km). De veerhaven ligt op 3 km afstand.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: villa met bijgebouw

Woonoppervlakte: 343 + extra huis van 60 m2

Perceeloppervlakte: 1825 m2

Aantal slaapkamers: 8

Aantal badkamers: 5

Prijs: €1.200.000

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan