Slim in vastgoed beleggen in Kaapverdië

5-sterren resorts met een vast rendement op uw investering

Profiteer van een sterk rendement, ondersteund door het toenemende toerisme

Wij bieden betaalbaar vastgoed van de hoogste kwaliteit en hebben een ongeëvenaarde reputatie voor het aanbieden van een scala aan verzekerde en bewezen investeringsmogelijkheden.

Onze partner The Resort Group PLC is gespecialiseerd in het bouwen van luxe hotels en resorts met directe toegang tot het strand. De huidige focus ligt op Kaapverdië. Dit archipel heeft zich onlangs ontwikkeld tot een van de nieuwe vastgoed hotspots met internationale populariteit. Deze eilanden bieden eigenlijk alle criteria die nodig zijn voor een duurzame en winstgevende investering in commercieel vastgoed.

Al onze projecten zijn van de hoogste kwaliteit en we werken samen met wereldberoemde hotelexploitanten om de beste klantervaring te garanderen.

VOLLEDIGE EIGENDOMSRECHTEN

VERDIEN 18% RENDEMENT OVER 3 JAAR

of

MAAK EEN AANBETALING VAN 65%

EN LAAT DE REST DOOR UW GEGARANDEERD RENDEMENT AFBETALEN

Nieuw: Investeringen in gedeeltelijk eigendom beschikbaar vanaf € 20.000

Investeerders ontvangen een consistent en doorlopend rendement dat wordt gegenereerd door het door de hotelier beheerde verhuurprogramma en wordt ondersteund door de bloeiende toeristische markt op de Kaapverdische Eilanden alsook gegarandeerde contracten met touroperators. Gedeeltelijke eigendomsplannen zijn al beschikbaar vanaf 20.000 €!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Lees meer: