Prachtige 3 slaapkamer villas te koop in Protaras 

Gelegen op een zacht glooiende heuvel in de buurt van het pittoreske gebied van Ayia Triada

Leven inmidden de tijdloze ruige schoonheid van dit typische landschap van Cyprus

Vastgoedomschrijving

De prestigieuze ontwikkeling rond Levanda Hills zal de thuisbasis zijn van 61 luxe villa's met privézwembaden en daktuinen. Deze villa's zijn ontworpen met de veeleisende koper in gedachten en bieden een accommodatie met 3 of 4 slaapkamers. De villa's zijn ideaal voor zowel permanente bewoning of voor het genereren van rendement door vakantieverhuur.

Met innovatie in het ontwerp en de strategische positionering van elke afzonderlijke villa, zullen deze luxe woningen maximaal gebruik maken van natuurlijk licht en schaduw om een ​​fris gevoel en een ruime leefruimte te bieden. We hebben een koele en ontspannen omgeving gecreëerd die maximaal gebruik zal maken van het buitenleven tijdens de lange en luie zomers van Cyprus en zorgen voor een gezellig huis tijdens de koelere maanden van het jaar.

Ons team van ontwerpers en architecten hebben samengewerkt om een ​​mix van traditionele stijl en moderne ontwerpkenmerken te creëren waar de eigenaren van deze exclusieve ontwikkeling nog vele jaren van zullen profiteren. Deze toplocatie is gekozen om ervoor te zorgen dat deze villa's waarde toevoegen aan zowel de omgeving waarin ze zich bevinden als de levensstijl van de scherpzinnige kopers die ervoor kiezen om ze tot hun huis te maken.

Deze villa's in Cyprus beschikken over ruime tuingebieden die het beste uit het kustklimaat van Zuidoost Cyprus zullen halen. Elke woning wordt aangeboden met een gevarieerde keuze aan interieurafwerkingen en indelingen om elke individuele smaak aan te vullen en ze bieden een perfecte balans tussen vorm en functie.

Locatie en gemak zijn prioriteiten geweest in onze opdracht voor de ontwikkeling van Levanda Hills. Dit wordt weerspiegeld in het aantal winkels, bars, supermarkten en restaurants, die op loopafstand van het project liggen.

Gelegen op een licht glooiende heuvel nabij het pittoreske gebied van Ayia Triada, biedt de locatie een panoramisch uitzicht op zee en gemakkelijke toegang tot alle lokale voorzieningen van de badplaats Protaras. Het bruisende nachtleven van Ayia Napa ligt op slechts 15 minuten rijden met de auto en de stad Paralimni met zijn trendy boetieks en vriendelijke taverna's bereikt u in ongeveer 10 minuten.

Er zijn regelmatige lokale busdiensten naar de badplaats Kapparis en ook Ayia Napa, Paralimni en Protaras. De plaatselijke vissershaven en de rustige stranden van Ayia Triada liggen op slechts een korte loopafstand en de luchthaven kan binnen 35 minuten rijden worden bereikt dankzij het moderne snelwegennetwerk van Cyprus.

Zoals met al onze vastgoedobjecten, beschikt het Levanda Hills project over huizen die volgens de hoogste normen zijn gebouwd en dit met behulp van de meest innovatieve constructiemethoden en duurzame materialen. Door het lokale landschap goed in gedachten te houden, hebben we een benijdenswaardige balans bereikt tussen de esthetische waarde van de villa's en de tijdloze ruige schoonheid van dit voor Cyprus typische landschap.

Deze verbluffende villa's met woonoppervlaktes tussen de 133 m2 en 195 m2 zijn gelegen op percelen met een oppervlakte tussen de 286 m2 en 421 m2.

De bouwwerkzaamheden van deze exclusieve ontwikkeling zijn bijna voltooid, dus potentiële toekomstige eigenaren van deze villa's in Levanda Hills worden aangespoord om zo snel mogelijk te reserveren.

Vastgoed Details

Type vastgoed: villa

Slaapkamers: 3

Woonoppervlakte: 133 m2 - 195 m2

Perceelgrootte: 286 - 421 m2

Badkamers: 2

Zwembad: optioneel

Garages: 1

Locatie Details

Luchthaven: 41 km

Winkels: 550 m

Strand: 850 m

Restaurants: 1 km

Prijs: vanaf € 477.053 + BTW

Uw villa onder de zon van Cyprus! Bekijk onze video!

Een nieuw leven op Cyprus met een hoog rendement op uw investering!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!