Lisboa Residences

Een unieke investeringskans in Europa's meest populaire hoofdstad

Een nieuwe parel midden in Lissabon en met frontaal uitzicht op de Taag

Het eerste Hyatt Regency-hotel in Portugal wordt een nieuwe parel midden in het bruisende Lissabon. Het hotel bestaat uit luxeappartementen met een eigentijds design en bevindt zich op een toplocatie met adembenemend uitzicht op de rivier de Taag. Hiermee is het Hyatt Regency hotel een energieke uitvalsbasis om te genieten van de historische, culturele en gastronomische geneugten van Lissabon. Lissabon staat met dit nieuwe resort-hotel op het punt om een nieuwe levensstijl te leren kennen.

Dit nieuwe luxe hotel bevindt zich in Belém, in het westelijke deel van de Portugese hoofdstad. Het hotel neemt een unieke locatie in beslag. Het ligt meteen aan de oevers van de rivier de Taag en wordt omringd door de belangrijkste musea en historische monumenten van de stad. Het historische centrum van Lissabon, waar dag- en nachtleven samenvloeien en plaats maken voor een symbiose van cultuur, gastronomie en entertainment, bevindt zich op slechts 5 minuten rijden. Het hotel heeft directe toegang voor voetgangers vanaf de rivier via een brug en biedt een welzijnsconcept van wereldklasse voor het ultieme luxe leven.

Eigentijdse studio's en appartementen en hotelfaciliteiten van wereldklasse

Hyatt Regency Lisbon Residences bestaat uit volledig ingerichte suites en appartementen met één, twee of drie slaapkamers, elk met een groot balkon met uitzicht op de rivier de Taag. 

Voorzieningen zijn onder meer een restaurant en bar op het dak met een panoramisch uitzicht, een spa- en wellness centrum van het luxemerk 'Serenity - The Art of Well Being', een fitnesscentrum, winkels, vergaderzalen en parkeerfaciliteiten.

Minimaal gegarandeerd huurrendement op uw investering

Dit nieuw luxe hotel in Lissabon bestaat uit 108 moderne appartementen aan de rivier en vlak bij het stadscentrum van Lissabon. Investeerders en eigenaren van deze luxeappartementen genieten van een gegarandeerd rendement van minimaal 5% per jaar voor de eerste vijf jaar of 3% over de eerste tien jaar na aftrek van alle gemeenschapskosten. Omdat de appartementen zich in een toeristische ontwikkeling bevinden, komen ze ook na de wetsverandering begin 2022 nog in aanmerking voor het Portugese Gouden Visum. Behalve het rendement en de levensstijl opties biedt deze belegging dus ook nog een unieke kans om door middel van een investering in Lissabon nog het Gouden Visum te kunnen ontvangen. Samengevat biedt deze nieuwste vastgoedontwikkeling in Lissabon dus een ideale mix van een zorgeloze vakantiewoning met een investeringsmogelijkheid voor mensen die van een eigentijdse levensstijl en kwaliteit houden.

13 redenen om te beleggen in het Hyatt Regency hotel in Lissabon

RIVIER DE TAAG & STADSCENTRUM VAN LISSABON

Het Hyatt Regency Lisbon Residences bevindt zich in Belém, in het westelijke deel van de Portugese hoofdstad Lissabon. Een unieke locatie aan de oevers van de rivier de Taag en omringd door de belangrijkste musea en historische monumenten van de stad. Slechts 5 minuten van het historische centrum van Lissabon waar dag en nachtleven samenvloeien en plaats maken voor een symbiose van cultuur, gastronomie en entertainment. Het hotel heeft directe toegang voor voetgangers vanaf de rivier via een brug en biedt een welzijnsconcept van wereldklasse voor het ultieme luxe leven.

GOUDEN VISUM

Doordat het om vastgoed in een toeristische ontwikkeling gaat, komt een belegging in dit luxe hotel ook na de veranderingen van het programma in 2022 nog in aanmerking voor het Portugese Gouden Visum. Het Gouden Visum biedt voor niet EU-onderdanen een verblijfsvergunning die onbeperkt reizen binnen het Schengengebied mogelijk maakt.

ÉÉN VAN 'S WERELDS TOP VAKANTIEBESTEMMINGEN

Lissabon, met verschillende toeristische prijzen en awards, blijft dankzij het warme weer, de cultuur, de geschiedenis, de gastronomie, de natuur en de stranden een van de meest populaire vakantiebestemmingen ter wereld.

CULTUUR

Belem is een rijk cultureel centrum dat het verhaal van Lissabon vertelt. Attracties zijn onder meer het iconische 'National Coach Museum', het paleis van Belém, het nationale museum van oude kunsten en MAAT, waar kunst, architectuur en technologie samenkomen.

PRIVÉ-ZIEKENHUIZEN & KLINIEK

Lissabon is de thuisbasis van enkele van de toonaangevende ziekenhuizen en klinieken van Portugal.

ZEILEN & JACHTEN

Belém is een paradijs voor zeilen en jachten, met een kustlijn die grenst aan de Atlantische Oceaan en de rivier de Taag, en een van de grootste jachthavens van Portugal. De zomer herbergt enkele van Europa's meest indrukwekkende jachten.

PROBLEEMLOZE INVESTERING

Beleggen in Lisboa Residences is een ideale mix van een zorgeloos vakantieadres met een aantrekkelijke investering die behalve rendement ook een luxe, kwaliteitsvolle levensstijl biedt.

SERENITY SPA

Europa's beste wellnesscentrum, het merk 'Serenity - The Art of Well Being', zal een ultramoderne spa van bijna 900 m² beheren met een scala aan spabehandelingen en wellnessprogramma's voor de gasten, evenals een volledig uitgerust fitnesscentrum op het terrein.

300 DAGEN ZONNESCHIJN

Met warme zomers, milde winters en 300 dagen zon per jaar, is Lissabon perfect gelegen voor aangenaam weer het hele jaar door.

UNESCO WERELD ERFGOED

Lissabon is het centrum van de culturele scene van Portugal, en in Belém zijn twee van de UNESCO-werelderfgoedlocaties, namelijk de Toren van Belém en het Hieronymites-klooster.

RESTAURANTS MET MICHELINSTERREN

Portugal is een gevestigde gastronomische bestemming, met meer dan 25 Michelin-sterrenrestaurants waar een nieuwe golf van chef-koks moderne wendingen geeft aan de authentieke Portugese keuken. De nabijheid van Lissabon tot de kust garandeert verse vis en zeevruchten.

INTERNATIONALE LUCHTHAVEN VAN LISSABON

De internationale luchthaven van Lissabon ligt op slechts 10 minuten rijden van Belém, en biedt dagelijkse vluchten naar alle grote wereldsteden.

SCHOLEN EN UNIVERSITEITEN

Omringd door enkele van de beste internationale scholen en universiteiten in Europa, wordt Lissabon beschouwd als een van de beste steden om in Europa te studeren.

Gelimiteerde beschikbaarheid! Mis deze unieke investeringskans niet!

Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op!