Luxe appartement met één slaapkamer te koop op Sal
Jouw investering meteen aan de prachtige stranden van Santa Maria

Prachtig en luxe appartement met één slaapkamer te koop op Sal

Dunas Beach Resort & Spa, Santa Maria, Eiland Sal, Kaapverdië

Uitstekend appartement met 1 slaapkamer in het prachtige eersteklas resort Dunas Beach Resort & Spa op het eiland Sal. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en beschikt over een groot terras van 18m2. Bewoners van dit appartement kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van het bijbehorende 5*-resort. Met een locatie aan het strand van Santa Maria, en allemaal binnen enkele minuten van het belangrijkste centrum van het dorp, biedt deze verbluffende ontwikkeling luxueuze eigenschappen van de hoogste standaard.

Dit appartement is ideaal als tweede woning of als investering met gegarandeerd rendement. Alle beleggers die vastgoed in Kaapverdië kopen binnen het Dunas Beach Resort & Spa, genieten een vast en gegarandeerd rendement van drie jaar. Investeerders ontvangen een consistent doorlopend rendement dat wordt gegenereerd door het hotelverhuurprogramma, en wordt ondersteund door de bloeiende toeristische markt en gegarandeerde contracten met touroperators. Verdien €37.500 over 5 jaar door onze speciale aanbieding van 5% gegarandeerd minimaal huurrendement per jaar voor 5 jaar! 

Investeren in Kaapverdië is veilig

De wetgeving is vergelijkbaar met die van Portugal en er zijn geen drempels voor de aankoop van buitenlands onroerend goed. Wanneer u deze suite koopt, wordt u de volledige eigenaar van de suite en het relatieve percentage land dat daarbij hoort. Zoals je een appartement in Nederland of België zou kopen! Dit is geen time-sharing. U beslist of u deze suite voor eigen gebruik wilt houden of door het hotelmanagement wilt laten beheren en zo een uitstekend rendement op uw investering wilt genereren.

Vastgoed details:

Oppervlakte: 57 m2 overdekt + 18m2 terras

Prijs: € 189.950 VERLAAGD NAAR €150.000!!!

Referentie: CVDBRC2

Nieuw: Investeringsplannen met gedeeltelijk eigendom beschikbaar vanaf € 20.000

Fractionele eigendomsplannen zijn nu beschikbaar met investeringen vanaf € 20.000. Met een investering van € 20.000 verdient u een rendement van meer dan € 3.600 over een periode van 3 jaar. Geen enkele bank kan dit kopiëren! Neem vandaag nog Contact met ons op!

Wacht niet langer. Dit is uw kans!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op