Hotelsuite met 1 slaapkamer op de Mezzanine verdieping

Meteen aan het strand van Ponta Preta

Prachtige hotelsuite te koop op Cabo Verde met een slaapkamer op de tussenverdieping

Vastgoedomschrijving

Deze duplex hotelsuite te koop in het luxe Llana Beach Resort & Spa op het eiland Sal biedt extra ruimte en privacy doordat de slaapkamer op de Mezzanine-verdieping is geplaatst. De slaapkamer beschikt over een groot dubbelbed en een handige inbouwkast. 

Op de begane grond van dit duplex appartement is er een ruime woonkamer met een bankstel, flatscreen-TV, salontafel en een verdere inbouwkast. De ruime badkamer beschikt over een bad en een inloopdouche. Er is in de badkamer ook een apart toilet. Voor het ultieme vakantiegevoel beschikt deze hotelsuite met tussenverdieping ook over een ruim balkon met twee ligzetels en een jacuzzi.

Deze suite is uiterst geschikt voor zowel eigen gebruik alsook om een hoog rendement via vakantieverhuur te genereren.

Vastgoed details

Type vastgoed: Hotelsuite met tussenverdieping

Woonoppervlakte: 72 m2

Slaapkamers: 1

Badkamers: 1

Verdere eigenschappen: Balkon met Jacuzzi

Keuken: Nee

Prijs: €238.000

Uw eigen vastgoed op de Kaapverdische Eilanden

Buitenlandse investeerders in vastgoed in Cabo Verde genieten van volwaardige eigendomsrechten. Er zijn namelijk geen beperkingen voor het kopen van vastgoed in Kaapverdië door buitenlanders. Uw eigendom is dan ook echt uw eigendom en u beslist daarom helemaal zelf wat u met deze hotelsuite doet. Hem zelf voor uw eigen vakanties gebruiken of verhuren aan vrienden of familie, de suite op de vakantieverhuurmarkt zetten om extra rendement te genereren of beide. Ook is het mogelijk om de hotelsuite via de hotelier uit te laten baten. Deze garandeert u dan een minimaal en maandelijks uitbetaalde rendement van 18% over 3 jaar. Neem gerust contact met ons op en laat u adviseren welke formule het beste bij u past.

Ideaal voor investeerders: fractioneel eigendom

Een aantal van onze appartementen en hotelsuites staan ook beschikbaar voor ons fractioneel investeringsplan. Met dit plan koopt u enkel een deel van een hotelsuite, maar ontvangt ook hierover de volledige eigendomsrechten. Aandelen aan een hotelsuite zijn al beschikbaar vanaf €20.000 en op dit bedrag ontvangt u het minimale en gegarandeerde, maandelijks uitbetaalde rendement van 18% over 3 jaar. Uw geld beleggen in ons vastgoed aanbod in Kaapverdië is dus stukken rendabeler en even veilig dan het op de bank te laten staan.

Wacht niet langer en koop uw eigen stukje paradijs! 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op