Prachtig appartement met een slaapkamer op de Mezzanine-verdieping te koop
Meteen aan het strand van Ponta Preta

Prachtig appartement met een slaapkamer op de Mezzanine-verdieping te koop

Llana Beach Resort & Spa, Santa Maria, Eiland Sal, Kaapverdië

Dit appartement met 1 slaapkamer ligt in de prachtige ontwikkeling rond het Llana Beach Resort & Spa op het eiland Sal. Het appartement heeft 1 slaapkamer op de tussenverdieping en 1 badkamer, een woonkamer met eetruimte en een salontafel. Voor het plezier is er een privé whirlpool op het balkon. Bewoners van dit appartement kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van het bijbehorende 5*-resort. Met een locatie aan het strand van Ponta Preta, en allemaal binnen enkele minuten van het belangrijkste centrum van Santa Maria, biedt deze verbluffende ontwikkeling luxueuze eigenschappen van de hoogste standaard.

Dit appartement is ideaal als tweede woning of als investering met gegarandeerd rendement. Alle beleggers die een onroerend goed in Kaapverdië kopen binnen het Llana Beach Resort & Spa, genieten een vast rendement van drie jaar. Investeerders ontvangen een consistent doorlopend rendement dat wordt gegenereerd door het Hotelverhuurprogramma, en wordt ondersteund door de bloeiende toeristische markt en gegarandeerde contracten met touroperators. Verdien 18% van het rendement in slechts drie jaar + de extra verhoging van de waarde van uw woning.

Investeren in Kaapverdië is veilig

De wetgeving is vergelijkbaar met die van Portugal en er zijn geen drempels voor de aankoop van buitenlands onroerend goed. Wanneer u deze suite koopt, wordt u de volledige eigenaar van de suite en het relatieve percentage land dat daarbij hoort. Zoals je een appartement in Nederland of België zou kopen! Dit is geen time-sharing. U beslist of u deze suite voor eigen gebruik wilt houden of door het hotelmanagement wilt laten beheren en zo een uitstekend rendement op uw investering wilt genereren.

Vastgoed details:

Gebied: 72,4 m2

Prijs: € 238.000

Referentie: DBR38

Nieuw: Investeringsplannen met gedeeltelijk eigendom beschikbaar vanaf € 20.000

Fractionele eigendomsplannen zijn nu beschikbaar met investeringen vanaf € 20.000. Met een investering van € 20.000 verdient u een rendement van meer dan € 3.600 over een periode van 3 jaar. Geen enkele bank kan dit kopiëren! Neem vandaag nog Contact met ons op!

Wacht niet langer. Dit is uw kans!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op