Luxe appartement met 2 slaapkamers te koop op Sal
Uw investering aan de mooie stranden van Santa Maria

Luxe appartement op de begane grond met een groot terras

Meliã Tortuga Beach Resort - Eiland Sal - Kaapverdië

Uitstekend appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers te koop in het pittoreske dorpje Santa Maria op het eiland Sal, Kaapverdië. Dit appartement bevindt zich op de begane grond en biedt een groot terras van 12 m². Dit appartement ligt in de prachtige 5 * luxe ontwikkeling van het resort Meliã Tortuga Beach, op slechts een steenworp afstand van één van de mooiste stranden van het eiland. Het resort Meliã Tortuga Beach biedt alles wat u mag verwachten van dit soort eersteklas vakantiedorp: verschillende zwembaden, een keuze aan restaurants en bars, evenals een 24-uurs conciërge en beveiligingsdiensten, allemaal binnen enkele minuten van het belangrijkste centrum van Santa Maria.

Dit uitstekend appartement op Kaapverdië is ideaal als een tweede verblijf, maar kan op wens ook door het hotelmanagement aan gasten verhuurd worden. Verdien €40.000 over 5 jaar door onze speciale aanbieding van 5% gegarandeerd minimaal huurrendement per jaar voor 5 jaar! 

Investeren in Kaapverdië is veilig

De wetgeving is vergelijkbaar met die van Portugal en er zijn geen drempels voor de buitenlandse aankoop van vastgoed in Kaapverdië. Wanneer u dit appartement koopt, wordt u de volledige eigenaar ervan evenals het relatieve percentage land dat daarbij hoort. Zoals je een appartement in Nederland of België zou kopen! Dit is geen time-sharing. U beslist of u deze suite voor eigen gebruik wilt houden of door het hotelmanagement wilt laten beheren en een uitstekend rendement op uw investering wilt genereren.

Oppervlakte: 81m2 + 12m2 terras

Prijs: € 170.000 (gereduceerd van € 220.000)

Referentie: CVTBR2047

Nieuw: Investeringen in gedeeltelijk eigendom beschikbaar vanaf € 20.000

Investeerders ontvangen een consistent en doorlopend rendement dat wordt gegenereerd door het door de hotelier beheerde verhuurprogramma en wordt ondersteund door de bloeiende toeristische markt op de Kaapverdische Eilanden alsook gegarandeerde contracten met touroperators. Gedeeltelijke eigendomsplannen zijn al beschikbaar vanaf 20.000 €!

Vraag gerust en geheel vrijblijvend meer informatie aan!