Luxe rijhuizen met privézwembad en lift te koop in Tavira

Gelegen op slechts 5 minuten van het stadhuis en 5 minuten van de golfbaan van Benamor

Deze luxe woongemeenschap in Tavira beschikt over 15 prachtig afgewerkte 4-slaapkamer-huizen met privézwembad en een lift

Vastgoedomschrijving

Tavilla Townhouses is een luxe gemeenschap van slechts 15 villa's, gelegen op slechts 5 minuten van het stadhuis en op 5 minuten van de golfbaan Benamor.

Omdat de villa's nog in aanbouw zijn, kunt u zelf nog veel over de indeling van deze prachtige huizen te koop in de Algarve bepalen.

Zo zijn deze huizen voorzien voor 4 slaapkamers. Maar u kunt er ook voor kiezen om ze in te richten als een villa met 3 slaapkamers en een kantoorruimte. De speelkamer in de onderste verdieping kan ook als extra slaapkamer of gastenkamer worden ingericht, waardoor deze huizen het potentieel tot 5 slaapkamers bieden. Ook op de gekozen materialen en kleuren voor bijvoorbeeld de keuken of de grond heeft de snelle koper nog invloed.

Deze prachtige villa's te koop in Tavira hebben een gesloten garage op de begane grond die plaats biedt voor twee auto's. Er is een derde parkeermogelijkheid buiten voor het huis. Op de begane grond is er ook een speelkamer, die eventueel ook als slaapkamer ingericht kan worden. Er is ook een kleine badkamer.

Op de eerste verdieping (begane grond vanaf de tuinzijde gezien) is er een grote woonkamer die meer dan voldoende plaats biedt voor een groot salon en een eettafel. Er is een aparte en volledig uitgeruste keuken. De woonkamer geeft toegang tot een mooi afgewerkte patio met tuin en privézwembad. Verder is er op de eerste verdieping ook een gastentoilet

Eén verdieping hoger vindt u twee slaapkamers, die beide hun eigen badkamer hebben. De grotere slaapkamer aan de tuinzijde heeft een inloopkast en geeft toegang tot een ruim balkon.

Op de bovenste verdieping is er een verdere ruime slaapkamer met een groot balkon. Er is hier ook een als kantoor voorziene ruimte, die ook als één-persoons-slaapkamer kan worden ingericht. De kantoorruimte beschikt ook over een badkamer.

Alle verdiepingen zijn zowel per trap of met een lift bereikbaar.

Tavilla Townhouses zal met trots als watermerk het onderscheidende karakter van het seculiere Tavira onthullen en is rustig gelegen op de grens van een uniek stedelijk landschap en de prachtige rivieroevers van de Ria Formosa. Tavilla Townhouses is de droom die uitkomt van het huis dat u altijd al wilde hebben.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: woonhuis

Aantal slaapkamers: 4

Aantal badkamers: 4

Woonoppervlakte: vanaf 230 m2

Buitenruimte: vanaf 62 m2

Energiecertificaat: in bewerking

Referentie: PTBA00009

Prijs: vanaf €445.000

Meer informatie en plannen op aanvraag. Neem nu contact op!

Geheel vrijblijvend