Villa met een spectaculaire ligging te koop in Madeira

Geniet elke dag van spectaculaire zonsondergangen over de glorieuze Atlantische Oceaan

Deze prachtig ontworpen villa te koop in Madeira is spectaculair gelegen in de kliffen, omringd door tropische tuinen en biedt een prachtig uitzicht over de oceaan

Vastgoedomschrijving

Dit prachtig ontworpen huis is gelegen in een kleine en exclusieve residentiële ontwikkeling van maar 3 luxe villa's. Het huis is gebouwd op een prachtige, in de spectaculaire kliffen van Madeira geïntegreerde locatie dicht bij Calheta in het zuidwesten van het eiland.

Deze luxe villa is omringd door een tropische tuin en biedt een prachtig uitzicht over de Atlantische oceaan. De moderne architectuur, het grote aantal buitenterrassen en het spectaculaire overloopzwembad zijn de belangrijkste kenmerken van deze villa.

Qua architectuur werd er groot belang gehecht aan de optimale overgang van de binnenruimtes naar de buitenruimtes, zodat de gelukkige bewoner perfect kan genieten van het prachtige klimaat op het eiland Madeira. Zo beschikt het grote buitenterras over een open haard en buiteneethoek, inclusief barbecue en buitenkeuken.

Het huis is gebouwd op meerdere niveaus. Door de ligging aan de kliffen is de bovenste verdieping de woonruimte, en liggen daaronder de verdiepingen met het slaap- en ontspanningsgedeelte. De vormgeving van het huis zorgt ervoor dat u vanuit alle uithoeken steeds een mooi uitzicht op de oceaan en de prachtig aangelegde tropische tuinen heeft.

De hoofdslaapkamer met eigen badkamer heeft kamerhoge ramen die een prachtig uitzicht bieden. Het interieur van het huis maakt op alle niveaus gebruik van natuurlijk materialen van de hoogste kwaliteit.

Buiten de hoofdslaapkamer is er ook een extra tweepersoonskamer en een polyvalente kamer, die gebruikt kan worden als derde slaapkamer, hobbykamer of kantoorruimte. De tweede en de derde kamer beschikken ook allemaal over een eigen badkamer. 

De onderste verdieping biedt enkele spectaculaire kenmerken van deze villa. Zo is er hier een openluchtbioscoop te vinden, een overloopzwembad met zonnedek en ligstoelen en een skywalk die naar de kliftuinen met hangmat, koffie- en theelounge en een open haard met verzonken zitlounge met barbecue lijdt. De onderste verdieping is via een lift rechtstreeks met de bovenverdieping en de hoofdingang verbonden.

Deze prachtige villa is uiterst geschikt als permanente woning, maar kan ook als investering gezien worden om het Portugese Gouden Visum te verkrijgen en / of extra rendementen te genereren door deze villa te verhuren als exclusief vakantieverhuur adres.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: vrijstaande villa

Aantal slaapkamers: 3

Aantal badkamers: 3 + 1 Gastentoilet

Overdekte woonoppervlakte: 240 m2

Oppervlakte buitenruimte: 176 m2

Oppervlakte zwembad: 36 m2

Perceeloppervlakte: 590 m2

Overdekte parkeerplaatsen: 2

Prijs: € 1.750.000

Deze unieke en spectaculaire villa te koop op het eiland Madeira kan van u zijn. Vraag nu het volledige informatiepakket aan!

Geheel vrijblijvend