Luxe villa's op een schitterende locatie

Een leven nabij de historische stad Sintra, dichtbij de prachtige stad Lissabon en de stranden

Een rustige locatie tussen bruisend Lissabon, historisch Sintra en adembenemende stranden

Vastgoedomschrijving

De locatie van deze zich nog in de aanbouw bevindende villa's is adembenemend. Ze zijn gelegen in het natuurpark Sintra-Cascais, dichtbij Sintra, een historische stad vol geschiedenis. Vanaf de villa's heeft u een prachtig uitzicht op de paleizen en het ongelooflijk mooie landschap van de bergen in deze regio.

Maar ook de zee en de stranden liggen zeer dichtbij. De bekendste stranden van de regio rond Lissabon zoals het Praia Grande of Praia das Maçãs zijn binnen tien minuten rijden bereikbaar.

De villa's bieden allemaal een moderne architectuur, vier slaapkamers, waarvan twee met een eigen badkamer. Ze zijn gelegen in een rustig dorpje, waar u kunt genieten van een buitengewoon uitzicht op het Sintra-gebergte.  Op de begane grond is er een uitstekende woonkamer, een keuken met eetkamer en een gastentoilet. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich twee suites (de mastersuite heeft een inloopkast), twee slaapkamers en een badkamer. Alle kamers hebben een balkon. Er is ook een ondergrondse garage met plaats voor maar liefst 3 auto's. Deze zich nog in aanbouw bevindende villa's worden tegen midden 2022 geleverd. 

Vastgoeddetails

Type vastgoed: villa

Slaapkamers: 4

Garage: ja

Grondoppervlakte: tussen 408 m2 en 839 m2

Bouwoppervlakte: tussen 140 m2 en 350 m2

Woonoppervlakte: tussen 323 m2 en 534 m2

Energiecertificaat: in bewerking

Referentie: PTBA00015

Prijs: vanaf € 525.000

Meer foto's en bijkomende informatie op aanvraag

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op