Luxe woning met zeezicht en groot terras in Luz de Tavira te koop

Ruim appartement op de verhoogde begane grond met een groot terras en zeezicht

Dit nieuwe en moderne 3 slaapkamer appartement biedt een vrij uitzicht op de Ria Formosa en de zee

Vastgoedomschrijving

Dit prachtige en luxe nieuwbouw appartement is met de modernste materialen van de hoogste kwaliteit afgewerkt. Het ligt op de begane grond van een 2 verdieping tellend appartementsgebouw. Om dat de begane grond ligt verhoogd is tegenover de straat, heeft u vanuit het grote terras en mooi en vrij uitzicht over de Ria Formosa en tot aan de zee. Er mag in de richting van het uitzicht ook niet gebouwd worden. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat het uitzicht ook in de toekomst behouden blijft.

Het appartementsgebouw beschikt over een ondergrondse parkeerplaats. Er zijn daar twee parkeerplaatsen voor dit appartement gereserveerd. Ook beschikt het gebouw over een gemeenschappelijk zwembad.

Het appartement beschikt over 3 slaapkamers met allemaal een eigen badkamer. Het lay-out van het appartement is zo voorzien dat het ook door mensen met een lichamelijke beperking gemakkelijk bewoond kan worden.

Het hele appartement is voorzien van moderne aircoapparatuur, ingebouwde LED-verlichting en een open keuken met een groot keukeneiland. Alle keukenapparatuur van het merk Bosch is in de prijs inbegrepen. Er is naast de keuken ook een opbergruimte.

Dit appartement is uiterst geschikt voor permanente bewoning, maar kan ook als luxeappartement op lange tijd of als vakantieverhuur adres een mooi rendement op uw investering opleveren.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: appartement

Aantal slaapkamers: 3

Aantal badkamers: 3

Woonoppervlakte: 160 m2

Oppervlakte terras: 90 m2

Aantal parkeerplaatsen: 2 (overdekt)

Energiecertificaat: A+

Referentie: PTBA00006

Prijs: € 580.000

Vraag nu meer informatie aan over dit prachtig nieuwbouw appartement te koop in Tavira aan

Geheel vrijblijvend