Moderne nieuwbouw appartementen te koop in Cyprus met één of twee slaapkamers

In een prachtige ontwikkeling met mooi aangelegde tuinen en een gemeenschappelijk zwembad

Ontspanning en zonneschijn weergalmt in deze prachtige residentiële ontwikkeling in Paralimni

Vastgoedomschrijving

Uniciteit, stijl, privacy en moderne ontwerpen zijn de belangrijkste trefwoorden binnen deze nieuwste ontwikkeling in het mondaine, maar typische plaatsje Paralimni.

Deze ontwikkeling is gelegen in een centraal gebied, vlak bij veel voorzieningen en diensten, zoals restaurants, bars, banken, hypermarkten en bakkerijen. Natte voeten krijgen op het dichtstbijzijnde strand kost niet meer dan 5 minuten rijtijd.

Het project, dat in totaal uit slechts 38 appartementen bestaat, ontbreekt in niets aan ruimte, stijl en kwaliteit. Deze luxe moderne ontwikkeling bevindt zich op een gewilde locatie, halverwege tussen de stad Paralimni en de gouden zandstranden. Hierdoor zijn deze appartementen zowel aantrekkelijk voor kopers op naar een vakantieverblijf of een permanente bewoning, als ook voor investeerders die via vakantieverhuur extra rendement willen verdienen.

Het ontwerpproces kende drie hoofdthema's: indeling, maatvoering en ruimtegebruik. Dit zijn de redenen waarom deze nieuwe appartementen op Cyprus de kwaliteit van een unieke levensstijl weerspiegelen. Alle kopers hebben bovendien de keuze uit hoogwaardige interieuropties voor de finishing touch, die ieder appartement op zich weer uniek moet maken!

De ontwikkeling bestaat uit vier afzonderlijke gebouwen met het gemeenschappelijke zwembad als middelpunt. Hier kunt u kiezen voor een rustige dag met een drankje of gewoon zonnebaden, weg van de drukte. Het omliggende groen dat in de oorspronkelijke planning is opgenomen, zorgt voor privacy voor alle bewoners. Parkeren is geen probleem, aangezien individuele parkeerplaatsen worden toegewezen aan alle huiseigenaren.

De kosmopolitische badplaatsen Protaras, Ayia Napa en Kapparis, met enkele van de beste stranden van Cyprus, liggen op een klein eindje rijden, terwijl Larnaca en de internationale luchthaven op 35 minuten rijden van de stad liggen. Door de centrale ligging van Paralimni aan de oostkust van het eiland is de stad gemakkelijk te bereiken vanuit alle regio's.

Locatie, design en comfort maken dit project een ideale keuze voor wie een moderne woonstijl prefereert. De levering van de appartementen is voorzien tussen midden en eind 2023.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: appartementen

Aantal slaapkamers: 1 à 2

Aantal badkamers: 1 à 2

Woonoppervlakte: 51 m² à 77 m²

Balkonoppervlakte: 15 m² à 30 m²

Energiecertificaat: in bewerking

Referentie: CYBA00020

Prijzen excl. BTW:
1-slaapkamer appartementen vanaf € 110.000
2-slaapkamer appartementen vanaf € 175.000

Tijdelijk verlaagde prijzen voor vroege kopers! 

Laat deze kans niet liggen en registreer nu hier uw interesse in deze prachtige nieuwbouw appartementen te koop in Cyprus