Moderne villa te koop met prachtige uitzichten

Een luxe villa met een moderne architectuur, spectaculair gelegen met een panoramisch uitzicht

Deze moderne villa te koop in Madeira biedt prachtige uitzichten. De goed ontworpen binnen- en buitenruimtes laten u dag en nacht genieten van een ultiem gevoel van luxe

Vastgoedomschrijving

Deze luxe en moderne nieuwbouw villa is gelegen bij Praia de Calheta aan de zuidwestkust van het eiland Madeira. Het gaat hier om een prachtige 3 slaapkamer villa die aan de spectaculaire kliffen gebouwd is. Hierdoor heeft u steeds, en van alle uithoeken van het huis, een spectaculair en panoramisch uitzicht over de Atlantische oceaan.

De villa maakt deel uit van een kleine en exclusieve woonontwikkeling van maar 3 huizen. De binnen- en buitenruimtes zijn ontworpen om u het hele jaar door van het uitstekende klimaat en de schoonheid van de natuur in Madeira te doen genieten.

De villa beschikt over een ruime woonkamer met eetgedeelte en een open keuken met een groot kookeiland. De keuken is volledig uitgerust met de modernste apparatuur. Er is ook een was- en opbergruimte en een gastentoilet. Door de ligging aan de steile kliffen ligt deze woonverdieping met de hoofdingang bovenaan de villa. Hier heeft u buiten ook de oprijlaan en een overdekte parkeerplaats voor twee auto's.

De middenverdieping is het slaapgedeelte. Hier vindt u de grote slaapkamer met eigen badkamer en inloopkast. De andere twee slaapkamers delen één ruime familiebadkamer.

De grote slaapkamer en de tweede slaapkamer hebben ook rechtstreekse toegang tot een groot balkon met een klein zwembadje van 4 m2.

Ontspanning is het thema van de onderste verdieping. Hier vindt u de goed verzorgde tropische tuinen met privézwembad, barbecueplaats en ook een zitlounge met buitenkeuken. Buiten de trap is er ook een lift die de hoofdingang en het woongedeelte rechtstreeks met de onderste verdieping verbindt.

Deze villa is geschikt voor vastgoedinvesteerders die het Portugese Gouden Visum willen aanvragen, maar ook om er permanent is te wonen of om hoge rendementen te genereren door deze villa als exclusief vakantiehuis te verhuren.

Vastgoedomschrijving

Type vastgoed: vrijstaande villa

Aantal slaapkamers: 3

Aantal badkamers: 2 + 1  Gastentoilet

Woonoppervlakte: 182 m2

Oppervlakte buitenruimte: 173 m2

Oppervlakte zwembad: 36 m3

Perceeloppervlakte: 522 m2

Overdekte parkeerplaatsen: 2

Prijs: € 1.495.000

Uw exclusieve villa te koop in Madeira! Laat deze kans niet liggen en neem nu contact met ons op

Vraag geheel vrijblijvend het volledige informatiepakket aan