Mooie huizen met een prachtig uitzicht te koop

In een condominium met zwembad bij het mooie dorpje Salema in de Algarve

Twee of drie slaapkamer huizen te koop in de Algarve met een panoramisch uitzicht over Salema en de zee

Vastgoedomschrijving

Het idyllische dorpje Salema is ideaal voor iedereen, die op zoek is naar een rustig leven aan één van Europa's mooiste kustlijnen. Net boven dit klein dorpje met één van de mooiste stranden in de regio ligt een prachtig wooncomplex bestaande uit 2 en 3 slaapkamer huizen.

Deze rijhuizen beschikken over een volledig ingerichte keuken, een woonkamer met eetgedeelte, een groot terras, een dakterras en ook een klein tuintje. Alle huizen zijn voorzien van airco.

De meeste huizen hebben uitzicht op zee, waarvan enkele zelfs een panoramisch uitzicht over het dorpje Salema en de hele omliggende kustlijn. Ook vanaf de gemeenschappelijke tuinen en het zwembad van het condominium heeft u steeds schitterende uitzichten.

Er zijn twee en drie slaapkamer huizen te koop. Alle huizen hebben een gastentoilet op de woonverdieping. De slaapkamers van de 2-slaapkamer huizen hebben elk hun eigen badkamer en toegang tot het terras en de tuin. Bij de 3-slaapkamer huizen is er één gedeelte badkamer voor twee slaapkamers. De mastersuite heeft een eigen badkamer.

Het centrum van het dorpje Salema en het bekende bijbehorende strand liggen op maar 5 minuten wandelen van het wooncomplex. Op enkele kilometers afstand heeft u ook een mooi golfterrein met opnieuw prachtige uitzichten.

Deze huizen zijn zowel geschikt als vast verblijf, vakantieverblijf of als investering met hoog rendement door vakantieverhuur.

Vastgoeddetails

Locatie: Salema (West-Algarve)

Woonoppervlakte: vanaf 122m2

Slaapkamers: 2 of 3

Badkamers: 2 + 1 gastentoilet

Locatiedetails

Luchthaven: 100 km

Restaurants: 500 m

Winkels: 800 m

Strand: 800 m

Golf: 3 km

Prijs: vanaf € 370.000

Uw droomhuis onder de zon van de Algarve

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op