Nieuw 280k gouden visumproject aan de Algarve

Betaalbare Gouden Visum Portugal-investering bovenop een klif met uitzicht op de Atlantische Oceaan 

Investeer in een voltooid hotel en vermijd elk risico op mislukking

Het Baía Cristal hotel is een voltooid hotel dat momenteel in bedrijf is. Met een Gouden Visum-investering in dit strandhotel & spa-resort is er geen risico op mislukking. Het hotel zal een grondige renovatie ondergaan om te worden opgewaardeerd tot een vijfsterrenresort, direct op de kliffen bij Carvoeiro en met uitzicht op de Atlantische Oceaan. Vanaf hier is de luchthaven Gago Coutinho - Faro binnen 40 minuten te bereiken en Lissabon in 2,5 uur. Er is ook een kleine vrijetijds- en zakenluchthaven op slechts 15 minuten afstand.

Het hotel heeft een eigen zwembad, spa & massagecentrum, tennisbaan en een restaurant met bar. Een strand met blauwe vlag ligt op loopafstand van het resort.

Een veilige investering met consistent rendement

Investeerders in het Baía Cristal Hotel-project profiteren van grote financiële voordelen ten opzichte van vergelijkbare projecten. Naast de zekerheid die een investering in een al bestaande hotelunit biedt, profiteren onze investeerders ook van de volgende voordelen:

  • Beleggers hoeven geen overdrachtsbelasting te betalen. Deze worden betaald door de ontwikkelaar.
  • Aangezien een 280k verminderd investeringsbedrag van het Golden Visa-project een renovatieproject moet omvatten, zal de ontwikkelaar het hotel upgraden naar een vijfsterreneenheid. De btw op deze renovatiewerken wordt betaald door de ontwikkelaar en wordt niet gefactureerd aan de belegger.
  • Investeerders zullen al genieten van een gegarandeerd en vast rendement van 3,5% tijdens de renovatiewerken, die naar verwachting in 2024 zullen worden afgerond. Daarna zullen investeerders een 7-tier dividend ontvangen op de hotelinkomsten.

Uw snelkoppeling naar Europese permanente verblijfsvergunning en burgerschap

Het Baía Cristal hotelproject is uw kortere weg naar het Portugese Gouden Visum met een gereduceerd investeringsbedrag van € 280.000. Het hotel ligt naast een strand met blauwe vlag en op 1,7 km van het beroemde strand en het kustplaatsje Carvoeiro. Het heeft ruime woonruimtes en een eigen balkon om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op de oceaan en de hoteltuinen. Het hotel wordt na renovatie een vijfsterrenhotel en ontving een intentieverklaring van verschillende tophotelmerken.

Verkrijg het Portugal 280k gouden visum

Neem nu contact met ons op!