Gloednieuwe luxe villa's met privézwembad
Villa's met een perfecte combinatie van binnen- en buitenruimtes voor een luxe leven onder de zon

Prachtige nieuwe villa's in aanbouw met privézwembad en zeezicht

Vastgoedomschrijving

Deze prachtige, zich nog in aanbouw bevindende luxe villa's met privézwembad zijn ideaal geschikt voor iedereen die op zoek is naar een luxe en rustgevende levensstijl onder de zon van de Algarve.

Door de locatie dicht bij het natuurreservaat van de Ria Formosa en de stranden rond Tavira zijn deze villa's uiterst geschikt voor permanente bewoning, maar ook om een hoog rendement door middel van vakantieverhuur te genereren.

De bouwwerkzaamheden zijn al in een gevorderd stadium en de eerste villa's werden al eind 2019 geleverd.

De huizen hebben een prachtig modern design en zijn voorzien van alle comfort en high-tech apparatuur (al inbegrepen in de prijs). Elk huis heeft 3 slaapkamers waarvan één op de begane grond en twee op de eerste verdieping. De slaapkamers op de eerste verdieping hebben beide hun eigen en suite badkamer en bieden toegang tot een prachtig terras van maar liefst 40 m2.

Wie kiest om in de Algarve te leven, kiest ervoor zoveel hoe mogelijk in de buitenlucht te vertoeven. Ook hieraan is gedacht tijdens het ontwerp van deze villa. Zo is er een dakterras met een oppervlakte van 76 m2 waarvan u een prachtig uitzicht over de omliggende omgeving en tot aan zee heeft. In de tuin vindt u een pergola die voldoende schaduw geeft tijdens de heetste zomermaanden. Hier bevindt zich ook een wasruimte en, ter afkoeling, een heerlijk privézwembad met een omtrek van 7m x 3m.

Vastgoeddetails:

Locatie: Luz de Tavira

Type: Villa

Slaapkamers: 3

Badkamers: 3

Woonoppervlakte: 170 m2

Perceel: 436 m2

Parkeerplaatsen: 2 (overdekt)

Prijs: vanaf €550.000

Start uw droom onder de zon van de Algarve nu!

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan