Nieuwe 3 slaapkamerhuizen te koop in een resort dicht bij Carvoeiro in de Algarve

Gelegen in een golf resort tussen de mooie en pittoreske Algarvische dorpjes Ferragudo en Carvoeiro

Dit mooi resort is gelegen tussen de pittoreske stadjes Ferragudo en Carvoeiro en biedt een prachtig uitzicht op de zee en de bergen

Vastgoedomschrijving

Deze nieuwbouwhuizen bevinden zich in een toeristisch golfresort tussen de kleine bekende stadjes Ferragudo en Carvoeiro. Vanuit deze zich nog in aanbouw bevindende huizen heeft u een prachtig uitzicht op de zee en de bergen.

De huizen worden volledig gemeubileerd en uitgerust met airconditioning geleverd en beschikken over een privézwembad. Door het comfort, maar ook de ligging in een resort, zijn deze huizen dan ook uiterst geschikt als uw tweede huis onder de zon, als vast woonplaats bijvoorbeeld na uw pensioen, of om rendement te genereren door uw huis via de hoteluitbater aan vakantiegangers te verhuren.

Deze fantastische halfvrijstaande huizen hebben een mooie en volledig uitgeruste open keuken, een ruime woonkamer, één grote slaapkamer met eigen badkamer, een tweede badkamer en twee kleinere kamers die zowel als slaapkamers of bijvoorbeeld een slaapkamer en een kantoor kunnen worden ingericht. De goed ontworpen ruimtes bieden veel licht en de grote buitenruimte beschikt over een groot terras waar u in de schaduw van uw maaltijden kunt genieten met uitzicht op uw tuin met zwembad.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: halfvrijstaand huis

Aantal slaapkamers: 3

Aantal badkamers: 2

Woonoppervlakte: vanaf 89 m2

Energiecertificaat: in behandeling

Referentie: PTBA00010

Prijs: vanaf € 410.000

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op