Luxe penthouse appartementen met eigen zwembad

Geniet van de luxe binnenruimtes, ruime buitenruimtes met zwembad en een onovertreffelijk zeezicht

Deze luxe penthouse appartementen te koop in Madeira bieden een panoramisch uitzicht over de zee en een groot terras met buitenkeuken en een privézwembad

Vastgoedomschrijving

Dit zich nog in aanbouw bevindende appartementengebouw ligt in de heuvels boven Praia da Calheta, waardoor u van alle uithoeken van het gebouw een prachtig zicht over de Atlantische oceaan heeft.

Er zijn twee penthouse appartementen beschikbaar in deze nieuwe woonontwikkeling op Madeira en beide bevinden zich op de bovenste verdieping van het gebouw. Beide appartementen zijn volgens de hoogste kwaliteitseisen afgewerkt en beschikken over iedere luxe en alle wensbare comfort. Met onze designpakketten kunt u de eindafwerking qua gebruikte materialen en kleuren helemaal zelf kiezen, waardoor uw penthouse appartement in Madeira uniek is en volgens uw eigen smaak wordt afgewerkt.

Beide appartementen beschikken over 3 slaapkamers, allemaal volledig afgewerkt en met een eigen badkamer en inloopkast. Behalve de 3 bij de slaapkamers horende badkamers is er ook een apart gastentoilet. De grote woonkamer met eethoek loopt over in de open keuken, die voorzien is van een kookeiland en uitgerust is met de modernste apparatuur.

Op het grote terras vindt u kleine tuintjes met veel groen terug. Er zijn meerdere zitgedeeltes en ook een eetgedeelte met buitenkeuken, zodat u ook tijdens de maaltijden van het prachtige klimaat en de mooie vergezichten kunt genieten

Genieten is hoe dan ook het trefwoord van het buitengedeelte. Zo is er niet alleen maar een groot privézwembad met panoramisch uitzicht te vinden, maar ook een jacuzzi waar u, met een aperitief in uw handen, van de prachtige zonsondergangen op Madeira kunt genieten.

Dit appartement is geschikt voor permanente woonst of om extra inkomsten te genereren door het als luxe vakantieadres te verhuren. Dit appartement komt ook als investering in aanmerking, om het veelgevraagde Portugese gouden visum te verkrijgen.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: penthouse appartement

Aantal slaapkamers: 3

Aantal badkamers: 3 + 1 gastentoilet

Overdekte woonoppervlakte: vanaf 310 m2

Oppervlakte buitenruimte: vanaf 135 m2

Oppervlakte zwembad: 15 m2

Prijs: vanaf €925.000

Leef uw droom in één van deze prachtige penthouse appartementen te koop op Madeira!

Vraag nu geheel vrijblijvend meer informatie aan!