Portugal 88, ofwel de toekomst van investeringen in luxe vastgoed

Investeer, profiteer en geniet van 's werelds meest bijzondere huizen

Investeer in een mooie wereld met onze vastgoedfondsen

Stelt u zich eens voor dat u het vakantiehuis van uw dromen kunt bezitten, zonder ervoor te betalen, ervan kunt genieten wanneer u dit maar wilt en inkomsten kunt genereren wanneer u het niet gebruikt. Maak deel uit van een nieuwe manier om luxe eigendommen te bezitten, sluit u aan bij ons netwerk van investeerders en bezit een stukje paradijs waar u ook naartoe gaat. Met onze vastgoedfondsen kunt u uw dromen omzetten in herinneringen, u als een koning voelen in uw kasteel, vrienden meenemen naar uw bekroonde wijngaard, skiën met familie direct vanuit uw chalet of romantisch de charmes van de stad verkennen vanuit uw appartement in het centrum. Met onze vastgoedbeleggingsfondsen is dit allemaal mogelijk, en dit terwijl u er ook nog eens geld mee verdient.

Het Portugal 88 fonds

Onze vastgoedbeleggingsfondsen zijn erop gericht om investeerders het hoogste rendement en de beste ervaringen te bieden. We verwerven iconische eigendommen op de meest gewilde locaties, renoveren en ontwerpen voor een luxe ervaring en brengen ze dan op de luxe vakantieverhuurmarkt. Klanten kunnen deze woningen huren op de beste vakantieverhuurportals ter wereld en het huurrendement wordt maandelijks uitbetaald aan investeerders. Maar het bezit van 's werelds meest bijzondere huizen zou alleen leuk zijn als ook onze investeerders ervan kunnen genieten, daarom bieden we 14 dagen per jaar gratis in elk van de eigendommen, zodat onze investeerders langdurige herinneringen en tradities kunnen creëren met hun familie en vrienden.

Portugal 88 is een investeringsfonds gericht op luxueus vastgoed voor kortetermijnverhuur. Portugal is een prachtig land met een van Europa's snelst groeiende vastgoedprijzen. Met onze lokale expertise zullen we tot 20 iconische luxe eigendommen verwerven op de beste locaties in het hele land, van historische appartementen in het centrum in Lissabon en Porto, als ook prachtige herenhuizen en landgoederen in Sintra, Cascais, Comporta en de eilanden Azoren en Madeira. Dit alles terwijl het een hoog rendement oplevert uit de kortetermijn-verhuur en het kapitaalgroei. PORTUGAL 88 is een fonds dat in aanmerking komt voor gewilde Portugese Gouden Visum. U moet wel snel zijn. Er kunnen maar een beperkt aantal investeerders worden toegelaten, zodat ook daadwerkelijk alle eigendommen 14 dagen per jaar gratis beschikbaar zijn om u er met uw familie en vrienden te laten genieten.

De belangrijkste onderscheidende factoren tegenover andere beleggingsfondsen

Laag risico

Het Portugal 88 fonds staat voor veiligheid. Geen andere belegging is zo veilig als beleggen in vastgoed. Daarom wordt er binnen dit fonds ook alleen en uitsluitend in bestaand en gebruiksklaar vastgoed geïnvesteerd. Er worden hiervoor ook geen leningen opgenomen en de investeerdersbasis bestaat uit gelijkgestemde mensen. Mensen, die behalve een hoog rendement ook een stressvrije ervaring en een stukje levensgenot zoeken.

Gediversifieerde bronnen van inkomsten

De jaarlijks betaalde opbrengsten komen uit de luxe vakantieverhuur en zijn dus afhankelijk van het toerisme. Indien het toerisme door onvoorzienbare omstandigheden plots in Portugal niet smeer opbrengen, dan is er altijd nog het vastgoed op zich, dat aan de marktprijs verkocht kan worden. Het risico dat dit nodig zal zijn is wel heel erg laag. De luxe vakantieverhuurmarkt in Portugal kende zelfs tijdens de wereldwijde pandemie stijgende cijfers en er is tot vandaag meer vraag dan aanbod.

Unieke ervaringen

Onze investeerders kunnen eender welk vastgoed binnen ons portfolio in het totaal 14 dagen per jaar gebruiken. U kunt deze dagen ook opsplitsen tussen verschillende panden en daarbij ook uw familie en vrienden meenemen om er heerlijk vakantie te vieren in huizen en villa's met een marktwaarde van boven de 2 miljoen euro's.

Het voordeel van dit fonds tegenover zelf vastgoed te kopen

Dit fonds stelt u in staat om tijdens uw vakantie gebruik te maken van vastgoedobjecten waarvan de waarde veel hoger ligt dan het door u geïnvesteerde bedrag. Doordat uw geld in verschillende vastgoedobjecten geïnvesteerd werd, is door diversificatie het risico ook veel lager. Bovendien krijgt u als niet-resident ook niet te maken met belastingen in Portugal.

Bekijk onze video over Portugal 88

Geniet van een verwacht nettorendement van 4,9% per jaar door te investeren in uw eigen levensgenot

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie