Luxe Penthouse-Appartementen met dakterras en zwembad te koop in Tavira

Geniet van betaalbare luxe en prachtige vergezichten aan de Algarve!

Ruime duplex-appartementen met 1 of 3 slaapkamers en een privé-dakterras met zwembad

Vastgoedomschrijving

Dit spiksplinternieuw appartementengebouw is ideaal gelegen met een wandelafstand van maar 5 minuten naar het centrum van de prachtige en historische stad Tavira en op een rijafstand van 5 minuten naar de stranden en het eiland van Tavira.

Op de tweede verdieping van dit appartementsgebouw bevindt zich een unieke kans om van een uitstekende luxe en ontspannende levensstijl aan de Algarve te genieten. Er staan hier meerdere woningen van één of drie slaapkamers ter beschikking met een eigen privé dakterras, een privé zwembad en prachtige uitzichten op de omgeving en tot aan de zee. Alle appartementen hebben nog extra ruimte waarvan er een bijkomende slaapkamer gemaakt kan worden.

De één-slaapkamer-appartementen beschikken over een woonkamer met een open en volledig ingerichte keuken, die toegang geeft tot een ruim balkon. Verder is er één slaapkamer met opbergruimte en één badkamer. Vanuit de woonkamer lijdt er een trap naar de bovenkamer. Deze kunt u inrichten als extra slaapkamer, kantoor of ontspanningsruimte. De bovenruimte  geeft toegang trot een groot dakterras met een eigen privézwembad. Vanuit dit dakterras geniet u bovendien van prachtige uitzichten tot aan de zee.

De drie slaapkamer appartementen beschikken over drie slaapkamers en twee badkamers. Vanuit één van de slaapkamers, de woonkamer en de open keuken heeft u rechtstreeks toegang tot een ruim balkon. Verder is er ook nog een aparte kantoorruimte en een trap die u naar de bovenruimte brengt. De bovenruimte kunt u inrichten als extra slaapkamer of ontspanningsruimte. Vanuit deze bovenkamer heeft u toegang tot het mooie en ruime dakterras met privézwembad en de bekende vergezichten op de omgeving van Tavira en de zee.

Het appartementengebouw beschikt over een lift en privé parkeerplaatsen voor alle bewoners. Bovendien is er ook nog een gemeenschappelijk gedeelte met ligstoelen en nog een zwembad.

Er zijn ook nog andere appartementen met balkon en jacuzzi of met tuin en zwembad beschikbaar op de begane grond en de eerste verdieping. Meer daarover leest u hier.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: Penthouse

Aantal slaapkamers: 1 of 3 (+ kantoor- of ontspanningskamer)

Aantal badkamers: 1 of 2

Overdekte woonoppervlakte: vanaf 59,60 m2

Buitenruimte: vanaf 40,22 m2

Energiecertificaat: in bewerking

Referentie: PTBA00008A

Prijs

  • 1 slaapkamer duplex:  € 345.000
  • 3 slaapkamer duplex: € 610.000

PROMOCAMPAGNE TIJDENS DE BOUWFASE!

Snelle kopers genieten tijdens de bouwfase van een korting van 10% op alle appartementen. Deze korting is al in bovenstaande prijslijst inbegrepen.

Laat deze uitstekende kans om vastgoed te kopen aan de Algarve niet liggen!

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!