Nieuwbouw appartementen aan de Ria Formosa

2-slaapkamer appartementen in het hart van het natuurpark, waar de natuur de zee ontmoet ...

Met een ideale ligging tussen de golf, het natuurpark Ria Formosa en de oceaan, stellen wij een andere manier voor om van het leven op het strand te genieten.

Vastgoedomschrijving

Het vissersdorp Cabanas is een verborgen juweeltje waar u de geheime en wilde kant van de Algarve nog kunt beleven. Leven in Cabanas is genieten van de rustgevende natuur. U kunt er lopen op het gouden zand en zeeschelpen verzamelen of beschermde zeevogels van dichtbij bekijken. Geniet van de ongerepte duinen of ga lekker joggen op de loopbrug. 's Avonds kunt u er heerkijk genieten van traditionele restaurants.

Het bijna voltooide nieuwbouwproject Formosabay biedt ruime en moderne appartementen met één of twee slaapkamers, en dit op maar 3 minuten wandelen van één van de meest bekende natuurgebieden in Portugal: de Ria Formosa.

De architectuur van het woonproject aan het water zorgt voor een comfortabel leven en is perfect aangepast aan het landschap van het natuurpark. Het interieurontwerp combineert typische elementen van de regio met moderne details en afwerkingen. Het resultaat is dat elke ruimte is afgestemd op het mooie licht en het zachte weer in de omgeving. Dat maakt de appartementen zowel in de winter als in de zomer even aangenaam en functioneel.

De keukens van alle appartementen zijn bij levering volledig uitgerust met de modernste apparatuur.

De twee slaapkamer appartementen hebben behalve een aparte keuken en een tweede slaapkamer ook twee badkamers. Alle appartementen beschikken over parketvloer in de slaapkamers. Bovendien is er voor ieder appartement ook een garage voor de auto voorzien.

Het gebouwencomplex ligt op maar enkele meters van de stranden.

Deze appartementen zijn uiterst geschikt om er permanent in te wonen, maar ook als zonnig adres voor overwinteraars of om inkomsten te genereren via vakantieverhuur (of een combinatie van beide).

Vastgoeddetails

Type vastgoed: appartementen

Aantal slaapkamers: 2

Aantal badkamers: 2

Woonoppervlakte: vanaf 114 m2

Balkon / terras: ja

Parkeerplaats: overdekt

Energiecertificaat: D

Referentie: PTBA00001

Prijs: vanaf. €220.000

Uw droomwoning te koop in de Algarve. Investeer vandaag nog in  uw levenskwaliteit!

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan