Premium Suite met balkon te koop op Boavista

Prachtige hotelsuite te koop in een nieuw luxe resort, als tweede woning of investering

Geniet van een unieke levensstijl of hoge huurrendementen met deze prachtige hotelsuite te koop in een luxe resort op het eiland Boavista, Cabo Verde

Vastgoedomschrijving

Deze mooie, moderne en volledig ingerichte luxe hotelsuite bevindt zich op de eerste verdieping van het gloednieuwe White Sands Hotel & Spa. De bewoner van deze suite kan genieten van alle hotelfaciliteiten van dit nieuwe vijf sterren resort hotel op het prachtige tropische eiland Boa Vista.

De hotelsuite beschikt over een badkamer met inloopdouche en apart toilet, een ruim dubbelbed met nachtkastjes, een zithoek met een bankje en salontafel, een koffietafel met twee stoelen en een flatscreen tv (satellietontvangst). Het ruime balkon is ingericht met twee zitjes en een tafel. De suite en het meubilair zijn afgewerkt met de beste materialen.

Het White Sands Hotel & Spa biedt alle faciliteiten die u van een luxe resort van deze klasse mag verwachten. Zo is er een grote keuze uit restaurants, bars en snackbars. Er zijn meerdere zwembaden, een dag en nacht geopende receptie en beveiligingsdienst en een spa-centrum. Dit gloednieuwe resort ligt meteen aan het prachtige strand van Santa Monica, in het zuiden van het eiland Boa Vista.

Deze mooie hotelsuite is ideaal als tweede verblijf voor uw eigen vakanties, maar ook om extra rendement te verdienen door de verhuur aan vakantiegangers. Zelfs een combinatie uit beide is mogelijk.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: Hotelsuite (Type A)

Woonoppervlakte: 35 m2

Balkon: 5 m2

Slaapkamers: 0 (studio-woning)

Badkamers: 1

Keuken: Neen

Prijs: €192.450

Koop deze prachtige hotelsuite op Boa Vista en geniet van volledige eigendomsrechten

Bij aankoop van deze hotelsuite beslist u zelf wat u ermee wilt doen. U kunt deze suite dan ook voor uw eigen vakantie gebruiken of aan familie en vrienden verhuren. Indien u ervoor kiest om de hotelsuite via de hotelier aan vakantiegangers te verhuren, dan ontvangt u een gegarandeerd minimaal en maandelijks uitbetaald rendement van 18% in 3 jaar. Zelfs als u voor deze optie kiest, kunt u de hotelsuite 5 weken per jaar zelf gebruiken.

Investeer in gedeeltelijk eigendom van een hotelsuite

Indien u deze aankoop als pure investering ziet, dan kunt u ook voor gedeeltelijk eigendom kiezen. Wij hebben een groot aantal hotelsuites gereserveerd voor dit fractioneel eigendomsplan.  Dit type investeringen is al mogelijk vanaf €20.000. Wordt rechtmatige eigenaar van een gedeelte van een hotelsuite en ontvang een minimaal rendement van 18% in 3 jaar op het bedrag dat u heeft geïnvesteerd. Geen bank doet ons dit na!

Bekijk ook onze Offset Incentive. Betaal maar 65% van de hotelsuite en laat de rest afbetalen door de gegarandeerde huurrendementen:

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan