Profiteer van onze inspectiereis

Ervaar het bewezen en tastbare succes van onze Resorts

Leer uw volgende veilige investering van dichtbij kennen

Als u het bewezen en tastbare succes van onze resorts wilt ervaren, kunnen we een inspectiereis organiseren om u de gelegenheid te bieden uw Due Diligence van dichtbij te doen in de unieke zonneschijn van Kaapverdië.

Er is geen betere manier om een investering in buitenlands onroerend goed te doen dan er ook zelf van te genieten.

Alle investeringen van meer dan € 80.000 komen in aanmerking voor een inspectiereis samen met uw partner. U gaat dan Kaapverdië en onze ontwikkelingen verkennen, zodat u zelf kunt ontdekken waarom onze 5-sterrenresorts een ideale investering zijn.

Reserveer eenvoudigweg een van onze luxe accommodaties in Kaapverdië en we regelen een all-inclusive reis om u de eilanden en de kwaliteit van onze ontwikkelingen te laten zien.

Verblijf zelf in één van onze Award-winnende ontwikkelingen

U verblijft in een van onze 5-sterren luxe Resorts op Kaapverdië met all-inclusive en VIP-behandeling. Wij regelen ook uw retourvluchten vanuit een Europese luchthaven alsook de transfers tussen de luchthaven en het hotel. Je reis omvat een rondleiding over het eiland en onze ontwikkelingen, evenals voldoende tijd voor uzelf om te ontspannen en zelf op verkenning te gaan. Dit is een geweldige kans om het unieke karakter van Kaapverdië te ontdekken. U gaat snel begrijpen waarom Kaapverdië de afgelopen jaren tot een van de populairste toeristenbestemmingen wereldwijd is uitgegroeid.

Er wordt een bijdrage voor de reis gedaan voordat u zich engageert om te beleggen, maar als u besluit om door te gaan met uw aankoop van onroerend goed, worden alle betaalde kosten afgetrokken van uw eerste aanbetaling.

Laat ons onze kwaliteit bewijzen - Boek vandaag uw inspectiereis