3 slaapkamer huizen met zeezicht te koop in Protaras 

Een uitstekende collectie luxe huizen in de nieuwste woongemeenschap van Protaras

Mooie en betaalbare nieuwbouw huizen te koop in Cyprus met zicht op zee

Vastgoed Beschrijving

Als het uw droom is om een ​​mooie, luxe woning in het prachtige Famagusta te bezitten, dan zijn wij hier om u te helpen deze droom waar te maken. Zet de eerste stap naar een geweldig nieuw leven.

Hoe ziet uw droomhuis er in uw voorstellingsvermogen uit? Heeft het een adembenemend panoramisch uitzicht op zee? Wilt u genieten van uw ontbijt terwijl u uitkijkt over de oceaan of genieten van een cocktail terwijl u kijkt naar de prachtige zonsondergangen van Cyprus. Misschien heeft het huis van uw dromen ook een ​​zwembad, zodat u aan door regelmatige lichaamsbeweging een gezond leven kunt leiden, of om er te ontspannen met een goed boek, of voor een leuk zwembadfeest met uw vrienden en familie. Wanneer u zich uw droomhuis op Cyprus voorstelt, is het dan modern en stijlvol? Is het afgewerkt volgens de hoogste specificaties en maakt het gebruik van de nieuwste technologieën om uw droomleven ongecompliceerd te maken, zodat u zich kunt concentreren op dat wat belangrijk is: tijd doorbrengen met uw gezin, plezier maken en genieten van uw omgeving en het leven? Als u voor deze huizen kiest bij het strand van Kapparis, kiest u voor dit alles, en nog veel meer.

Deze kleinschalige nieuwe woonwijk van slechts 13 riante huizen met 3 slaapkamers is gelegen in een ongerepte groene omgeving met een lage bebouwingsdichtheid. Uw nieuwe huis zal vredig en rustgevend aanvoelen. U bent er slechts een korte wandeling verwijderd van alle lokale voorzieningen en het prachtige strand van Kapparis.

Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis, een permanente woning of een verstandige investering, deze huizen kunnen alles voor u betekenen waar u van droomde, dus waarom zou u die dromen niet waarmaken en aan uzelf bewijzen dat dromen echt uit kunnen komen?

Vastgoeddetails

Type vastgoed: vrijstaande huizen

Slaapkamers: 3

Overdekte ruimte: 118,10 m2

Perceel oppervlakte: 239 m2

Zwembad: optioneel

Locatiegegevens

Vliegveld: 63 km

Winkelen: 1 km

Strand: 400m

Restaurants: 1 km

Prijs: UITVERKOCHT

Zie hier onze video van deze prachtige vastgoedontwikkeling in Cyprus

Nog maar één huis beschikbaar! Mis deze ongelooflijke kans voor vastgoed in Cyprus niet en neem vandaag nog contact op!

Geheel vrijblijvend