Ruim appartement met twee slaapkamers, terras en tuintje te koop 

Ideaal als vakantiewoning voor de hele familie of als investering met hoog rendement

Dit ruim 2 slaapkamer appartement in een bekend 5-sterren-resort op Sal is ideaal voor uw eigen familievakanties, langdurig verblijf of als investering met een hoog rendement

Vastgoedomschrijving

Dit uitstekende familieappartement met twee slaapkamers is gelegen in het bekende Dunas Beach Resort & Spa op het eiland Sal in Kaapverdië.

Er zijn meerdere appartementen van dit type beschikbaar voor verkoop, waarvan er enkele op de begane grond liggen van één van de gebouwen van dit resort, en andere op de eerste of tweede verdieping. De appartementen beschikken allemaal over twee slaapkamers, twee badkamers en ook een terras of balkon van 10 m2.

De appartementen worden volledig gemeubileerd verkocht en beschikken ook over een goed uitgeruste keuken met daarnaast een wasruimte. De ruime woonkamer geeft toegang tot het terras of balkon.

Bewoners van dit schitterende appartement kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van dit prijsbekroonde resort complex aan de stranden van Santa Maria. Zo zijn er meerdere restaurants, bars en zwembaden, een 24-uurs receptie en beveiliging.

Perfect voor eigen gebruik of als investering met hoog rendement door vakantieverhuur.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: Appartement (Type A)

Aantal slaapkamers: 2

Aantal badkamers: 2

Woonoppervlakte: 78 m2

Oppervlakte balkon / terras: 10 m2

Keuken: ja

Prijs: € 250.000

Wordt eigenaar in Cabo Verde en geniet van onbeperkte eigendomsrechten

De wetgeving voor vastgoed op de Kaapverdische Eilanden komt overeen met de wetgeving van de meeste Europese landen. Er zijn geen beperkingen voor aankoop van vastgoed door buitenlanders en kopers genieten van ook van volledige eigendomsrechten. U beslist daarom helemaal zelf wat u met uw appartement doet: er zelf in wonen, als vakantieadres gebruiken, aan vrienden of familie verhuren of het via de hotelier laten uitbaten. In het laatste geval garandeert de hotelier u een minimaal en maandelijks uitbetaald rendement op uw investering van 18% over 3 jaar

Fractioneel eigendom al beschikbaar vanaf een investering van € 20.000

Met ons fractioneel eigendomsplan heeft u nu ook de mogelijkheid om enkel een gedeelte van één van de appartementen te kopen. Er staan meerdere appartementen beschikbaar voor fractioneel eigendom. Ook voor het voor u gekochte deel ontvangt u de volledige wettelijke eigendomsrechten. De enige beperking is dat als u uw deel wilt verkopen, u het eerst aan de mede-eigenaars moet aanbieden. Op het door u geïnvesteerde bedrag ontvangt u dan ook het door de hotelier gegarandeerde minimale en maandelijks uitbetaalde rendement van 18% over drie jaar. Uw geld ligt dus beter in één van onze appartementen, dan op de bank.

Wacht niet langer en grijp nu uw kans 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op