Ruim appartement met twee slaapkamers, terras en tuintje te koop 

Ideaal als vakantiewoning voor de hele familie of als investering met hoog rendement

Prachtig en ruim appartement met twee slaapkamers te koop op Sal

Dunas Beach Resort & Spa, Santa Maria, Eiland Sal, Kaapverdië

Uitstekend appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers in het prachtige eersteklas resort Dunas Beach Resort & Spa op het eiland Sal. Het appartement bevindt zich op de begane grond en beschikt over een terras van 10m2 als ook een klein privétuintje van 5m2. Bewoners van dit appartement kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van het bijbehorende 5*-resort. Met een locatie aan het strand van Santa Maria, en allemaal binnen enkele minuten van het belangrijkste centrum van het dorp, biedt deze verbluffende ontwikkeling luxueuze eigenschappen van de hoogste standaard.

Dit appartement is ideaal als tweede woning of als investering met gegarandeerd rendement. Alle beleggers die vastgoed in Kaapverdië kopen binnen het Dunas Beach Resort & Spa, genieten een vast en gegarandeerd rendement van drie jaar. Investeerders ontvangen een consistent doorlopend rendement dat wordt gegenereerd door het hotelverhuurprogramma, en wordt ondersteund door de bloeiende toeristische markt en gegarandeerde contracten met touroperators. Verdien €40.000 over 5 jaar door onze speciale aanbieding van 5% gegarandeerd minimaal huurrendement per jaar voor 5 jaar! 

Investeren in Kaapverdië is veilig

De wetgeving is vergelijkbaar met die van Portugal en er zijn geen drempels voor de aankoop van buitenlands onroerend goed. Wanneer u deze suite koopt, wordt u de volledige eigenaar van de suite en het relatieve percentage land dat daarbij hoort. Zoals je een appartement in Nederland of België zou kopen! Dit is geen time-sharing. U beslist of u deze suite voor eigen gebruik wilt houden of door het hotelmanagement wilt laten beheren en zo een uitstekend rendement op uw investering wilt genereren.

Vastgoed details:

Oppervlakte: 81 m2 overdekt + 10m2 terras + 5m2 tuin

Prijs: € 240.000 VERLAAGD NAAR €160.000!!!

Referentie: CVDBRC3

Nieuw: Investeringsplannen met gedeeltelijk eigendom beschikbaar vanaf € 20.000

Fractionele eigendomsplannen zijn nu beschikbaar met investeringen vanaf € 20.000. Met een investering van € 20.000 verdient u een rendement van meer dan € 3.600 over een periode van 3 jaar. Geen enkele bank doet dit na! Neem vandaag nog Contact met ons op!

Wacht niet langer. Dit is uw kans!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op