Uitstekend duplex appartement te koop bij Tavira met zeezicht

Duplex appartement met 3 slaapkamers en een geweldig dakterras met mooi uitzicht

Dit prachtig nieuwbouw appartement bestaat uit twee verdiepingen en een groot dakterras van 90m2

Vastgoedomschrijving

Dit prachtig en  zich nog in aanbouw bevindende duplex appartement (voltooiing zomer 2021) bestaat uit twee verdiepingen en een prachtig dakterras met schitterende uitzichten over de Ria Formosa en tot aan de zee.

Dit duplex appartement ligt op de eerste en tweede verdieping van een 2 verdiepingen tellend modern appartementsgebouw met lift. Op de eerste verdieping vindt u de woonkamer met een open en volledig met Bosch apparatuur ingerichte keuken. Bovendien is er een slaapkamer, een badkamer en een opbergruimte. De woonkamer en de keuken geven uit op een groot terras met gedeeltelijk uitzicht op zee.

De trap in de woonkamer geeft toegang tot de tweede verdieping, waar zich twee verdere slaapkamers bevinden. Beide slaapkamers beschikken over een eigen badkamer en hebben toegang tot een groot terras met nog een beter zeezicht dan op de eerste verdieping. De mastersuite beschikt buiten de eigen badkamer ook over een inloopkast.

De tweede verdieping is ook onafhankelijk toegankelijk vanuit de gang waar zich de lift van het gebouw bevindt. Boven de tweede verdieping is er een groot privé dakterras van 90 m2 en een panoramisch uitzicht over de omgeving.

In de ondergrondse parkeergarage beschikt dit appartement over twee eigen parkeerplaatsen. Het gebouw heeft ook een gemeenschappelijk zwembad.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: Duplex Appartement

Aantal slaapkamers: 3

Aantal badkamers: 3

Woonoppervlakte: 160 m2

Dakterras: 90 m2

Parkeerplaatsen: 2 (overdekt)

Energiecertificaat: A+

Referentie: PTBA00005

Prijs: € 470.000

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan over dit uniek duplex appartement te koop in Luz de Tavira