Uptown Vilamoura: een nieuwe manier van leven
Omringd door de natuur en met gemakkelijke toegang tot Vilamoura's centrum

Leven in Uptown Vilamoura

Uptown ligt vlak bij de westelijke ingang van Vilamoura en biedt directe toegang tot de belangrijkste nationale en regionale wegen, terwijl de internationale school, het paardrijcentrum en de golfbanen in onmiddelijke omgeving van deze nieuwe urbanisatie liggen

Een plek om te leven

Omringd door de natuur en met gemakkelijke toegang tot Vilamoura's: Uptown Vilamoura is een plaats gemaakt om te leven. Meer nog, het definieert een nieuwe manier van leven, waar de natuur en de woongemeenschap centraal staan.

Leven in een gemeenschap

Gericht op het leven, combineert Uptown gemeenschap en dorpservaringen door grote en frisse openbare ruimtes te integreren.

Deze verzamelen zich rond het clubhuis en de faciliteiten zijn doelbewust gelegen om bewoners te voorzien van de mogelijkheid om de natuur in hun dagelijks leven te ervaren.

Leven met een prachtig cultureel erfgoed

Uptown Vilamoura biedt een echte landelijke en lokale smaak waar kleuren en ontwerp zijn geïnspireerd door de aarde. De architectuur is geïnspireerd door het traditionele Portugese erfgoed en is naadloos geïntegreerd in het landschap met behulp van materialen en oplossingen die zich aanpassen aan het klimaat en de functie.

Leven met de natuur

Uptown Vilamoura zorgt voor een rustige woonomgeving geïnspireerd door traditionele dorpen van de Algarve. Een architectuur van schoon witte gevels zorgen voor een elegante en verfijnde sfeer.

Leven met comfort

Woningen die zijn gebouwd volgens hoge specificaties en het comfort van aangename binnentemperaturen gedurende het hele jaar door.

Leven met privacy

In Uptown is elk huis uniek gepositioneerd om de privacy en de zonlicht instraling voor de bewoner te maximaliseren. Alle huizen bieden uitzicht op de gemeenschappelijke tuinen wat het gevoel van ruimte en verbinding met de natuur bevorderd.

Leven in Vilamoura

Vilamoura gaat over locatie, levensstijl en plezier, en biedt een brede selectie van sporten, plaatsen van vermaak en om uw vrije tijd en te verstrekken met buitenactiviteiten te besteden.

Alle huizen hebben 2 privéparkeerplaatsen, waarvan de meeste ondergronds zijn. 2 slaapkamerhuizen zijn al vanaf € 294.500 te verkrijgen.

Voor een 3 slaapkamerhuis met een woonoppervalkte van 128 m2 binnen en 106 m2 buiten liggen de vanaf prijzen bij € 449.000.

Deze woningen zijn ideaal geschikt voor eigen gebruik, als tweede woonst onder de zon of om rendement door vakantieverhuur te genereren.

Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie:

Vraag vrijblivend meer informatie aan