Luxe 2 en 3 slaapkamerhuizen te koop in Vilamoura

Leef omringd door de natuur en met gemakkelijke toegang tot Vilamoura's centrum en jachthaven

Prachtige nieuwbouwhuizen te koop in Vilamoura, waar levenskwaliteit en -stijl centraal staan

Vastgoedomschrijving

Uptown Vilamoura is een nieuwe gesloten woongemeenschap aan de westelijke ingang van de bekende bad- en golfplaats Vilamoura. De internationale school van Vilamoura,  het paardrijcentrum en de bekende golfbanen liggen in onmiddellijke omgeving van deze nieuwe en stijlvolle woongemeenschap.

De huizen van Uptown Vilamoura zijn omringd door natuur en deze woongemeenschap heeft de ambitie, om een nieuwe, kwaliteitsvolle manier van leven te definiëren.

De woongemeenschap biedt frisse en grote openbare ruimtes die aan de gemeenschap een daadwerkelijke dorpservaring moeten verlenen. De openbare ruimtes en tuinen verzamelen zich rond het clubhuis en de zich daar bevindende faciliteiten zijn doelbewust gekozen, om de bewoners te voorzien van de mogelijkheid, om de natuur in hun dagelijks leven te ervaren.

De architectuur van deze luxe huizen in Vilamoura biedt een echte landelijke en lokale smaak waar kleuren en ontwerp geïnspireerd worden door de lokale omgeving van de Algarve. Uptown Vilamoura is met behulp van de gekozen materialen en designelementen naadloos geïntegreerd in het Algarvische landschap.

Deze nieuwbouwhuizen in Vilamoura zijn gebouwd volgens hoge specificaties en aangepast aan het Algarvische klimaat, waardoor u het hele jaar door van aangename binnentemperaturen kunt genieten.

Ook is met de unieke positionering van elk huis gedacht aan uw privacy en de instraling van het zonlicht. Alle huizen bieden bovendien uitzicht op de gemeenschappelijke tuinen wat het gevoel van ruimte en de verbinding met de natuur bevorderd.

Alle huizen hebben 1 à 2 privéparkeerplaatsen waarvan de meeste ondergronds zijn. De huizen zijn ideaal voor eigen gebruik als uw tweede woning onder de zon van de Algarve, voor permanente woonst, of om er een extra hoog rendement op uw investering mee te genereren door de huizen op de vakantieverhuurmarkt te zetten.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: vrijstaande huizen

Slaapkamers: 2 tot 3

Woonoppervlakte: 107 m2 tot 128 m2

Perceeloppervlakte: 177 m2 tot 237 m2

Parkeerplaats: 1 à 2

Locatiedetails:

Strand: 8 km

Restaurants: 500 m

Winkels: 4 km

Luchthaven: 25 km

Prijs: vanaf € 399.000

Bekijk onze video over deze prachtige huizen te koop in Vilamoura

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan over deze prachtige huizen te koop in de Algarve