Vastgoedbeheer

Maximaliseer inkomst en efficiëntie van uw vakantiewoning

Wij beheren uw vakantiewoning

Geniet van uw maandelijkse inkomsten en laat de rest aan ons over

Marketing van uw vakantiewoning en reservatie-management

Volledig gratis

Ons vakantieverhuur product omvat de marketing van uw woning via verschillende kanalen en het beheer van alle reserveringen. En dit helemaal zonder extra kosten.

Vaste huurprijzen

De netto huurprijzen worden vooraf overeengekomen met de eigenaar en volledig aan u betaald zoals contractueel overeengekomen. Er zijn geen verborgen kosten.

Fluid Pricing systeem

Wij voegen onze commissie toe boven de netto huurprijs. Hierdoor kunnen wij de bezettingsgraad maximaliseren door continu de prijzen aan te passen aan de werkelijke vraag.

Vastgoedbeheer waarop u kunt vertrouwen

Succesvolle vastgoedbeheerdiensten zijn gebaseerd op vertrouwen tussen de vastgoedbeheerder en de eigenaar. Als vastgoedeigenaar die vastgoedbeheerdiensten nodig heeft, bent u wel of niet altijd in de buurt van de vakantiewoning die u op de vakantieverhuurmarkt verhuurt. Of misschien heeft u het te druk om zelf voor de accommodatie te zorgen. Misschien mist u de knowhow over hoe u de marketing van uw eigendom met succes kunt doen of heeft u gewoon niet de tijd om de reserveringen en inkomende aanvragen te beheren.

Bij Belalgarve nemen we vastgoedbeheer en het succes van uw vakantiewoning zeer serieus. Wij zijn geen vastgoedmakelaar die op zoek is naar een snelle en gemakkelijke manier een aanvullende inkomstenstroom te vinden. Wij zijn specialisten op het gebied van toerisme en gastvrijheid en geloven in een duurzame aanpak van het beheer van uw pand. Transparantie in wat we doen, waar u ook bent, en het succes van uw tweede woning boven onze inkomsten te plaatsen, zijn beide de belangrijkste pijlers van onze aanpak.

De sleutel tot uw succes: ons uniek fluid-pricing systeem

Duurzaam vastgoedbeheer gaat niet over het genereren van een maximum aan commissie, maar over het plaatsen van uw eigendom op de vakantieverhuurmarkt als een betrouwbare kwaliteitsplek om een onvergetelijke vakantie door te brengen. Succesvol vastgoedbeheer is daarom het maximaliseren van de bezettingsgraad van uw eigendom en ervoor zorgen dat een maximum van deze boekingen, of hun familie en vrienden, in de toekomst naar uw vakantiewoning willen terugkeren. Bij het beheer van vastgoed gaat het allemaal om u als eigenaar en uw klanten als vakantiegangers, en niet om de commissie van de beheerder. Daarom hebben wij een unieke marketingtechniek ontwikkeld, die ervoor zorgt dat onze aanpak de meest duurzame aanpak is voor uw woning: 

  • Gegarandeerd nettotarief overeengekomen met de eigenaar

Nettohuurtarieven worden van tevoren afgesproken met de eigenaar van de accommodatie en worden uitbetaald zoals overeengekomen voor elke huur en zonder aftrek.

  • Commissies toegevoegd boven op het gegarandeerde nettotarief

We voegen onze commissie toe boven op de huurprijs die is overeengekomen met de eigenaar. Dit stelt ons in staat om de huurprijs van uw woning dagelijks aan te passen, zonder toestemming van de eigenaar die altijd de overeengekomen netto huurprijs zal ontvangen.

  • Bezettingsgraad optimaliseren door flexibele commissies

Door onze commissie bovenop de overeengekomen en vaste huurprijs toe te voegen, kunnen we snel en flexibel op de markt reageren. We streven altijd naar een maximale bezettingsgraad en het komt voor dat we helemaal geen commissie toevoegen, als de markt voor bepaalde weken zwak is. Hierdoor heeft uw vakantiewoning steeds de best mogelijke bezettingsgraad

Onze formules voor vastgoedbeheer bij vakantieverhuur

Kies de formule die het beste bij u past. Wilt u uw woning het hele jaar door verhuren of enkel maar een gedeelte van het jaar? Wilt u enkel gebruik maken van ons boekings- en marketingsysteem? Of heeft u juist ook onderhoud en schoonmaak voor uw woning nodig? Met ons bouwsteen-systeem blijft u altijd de baas.

Marketing & Boekingsmanagement

Wij promoten uw woning op de vele boekings-websites en Social Media. Wij ontvangen en beheren al uw reserveringen. Ons meertalig team houdt ook contact met de klanten tijdens het boekingsproces en beantwoord hun eventuele vragen.

Wij verhuren uw woning volgens ons Fluid-Pricing concept (zie hierboven). Hierdoor bent u altijd zeker om de best mogelijke bezettingsgraad van uw vakantiewoning te hebben.

Prijs: Gratis / Commissies op basis van Fluid Pricing

Klantenservice en -opvang

Ons meertalig team zorgt ervoor dat iedere klant persoonlijk verwelkomt wordt. Wij nemen de waarborg voor u in ontvangst en betalen deze terug aan de klant bij vertrek, na een grondige inspectie te hebben uitgevoerd. De klant ontvangt een noodnummer waarop wij altijd bereikbaar zijn. Technische of andere problemen tijdens het verblijf van de klanten worden door ons en in samenspraak met de eigenaar zo snel mogelijk opgelost.

Prijs: 25€ per boeking

Schoonmaak

Wij frissen uw vakantiewoning voor iedere aankomst even op en maken hem na vertrek klant weer grondig schoon.

Prijs:

  • Tot 65m2 = €1.15 / m2
  • Tot 130m2 = €1.00 / m2
  • Tot 250m2 = €0.90 / m2

Onderhoud

Wij bezoeken uw eigendom minimaal één keer om de twee weken om de brievenbus te ledigen, de woning op te frissen en eventuele bloemen en planten water te geven. Bij technische problemen lossen wij deze in samenspraak met u op. Vooral ideaal als u uw woning niet verhuurd, maar langere tijd afwezig bent.

Prijs: €65 per maand

Kortingspaketten

Indien u een overeenkomst van 12 maanden met ons tekent, ontvangt u 10% korting op alle boven genoemde prijzen.

Indien u een overeenkomst van 24 maanden met ons tekent, ontvangt u 15% korting op alle boven genoemde prijzen.

Let wel: alle boven genoemde prijzen zijn zonder de 23% btw

Gegarandeerde contracten: maak het onvoorspelbare voorspelbaar

Alhoewel ons fluid-pricing systeem in het algemeen het hoogst mogelijke huurrendement van uw woning garandeert, zal het op de korte en lange termijn door de onvoorspelbare toeristische markt moeilijk zijn om het exacte bedrag te schatten dat u aan de vakantieverhuur van uw eigendom zult verdienen. Om de een of andere reden kan dit echter belangrijk zijn voor u of uw vermogensbeheer. Door onze uitgebreide contacten en samenwerkingsverbanden binnen de toeristische sector kunnen wij voor u een oplossing ontwikkelen. Door uw eigendom aan een touroperator of internationale reisorganisatie te verhuren, kunnen we uw vakantieverblijf mogelijk met een gegarandeerd contract verhuren, wat betekent dat u aan het begin van het huurseizoen een voorschot ontvangt en gedurende het seizoen vaste periodieke betalingen. Als dit de oplossing is die u zoekt, neem dan gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen analyseren.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een gratis marktanalyse van uw woning

Geheel vrijblijvend. Wij zijn hier om te helpen!