Montis Mountain Resort

Verkijg het Montenegrijnse staatsburgerschap door te beleggen dit resort

Investeer in een spectaculair resort in de bergen en word een Montenegrijns staatsburger

Het Montis Resort in het noordoosten van Montenegro biedt u een eenmalige kans om te beleggen in een spectaculair resort gelegen midden in het prachtige berglandschap van Montenegro. Beleggers die in dit resort investeren komen dank zij het Montenegrijnse Investeringsprogramma in aanmerking voor het Montenegrijnse Staatsburgerschap, één van de meest begeerde Europese paspoorten

Het prachtige Montenegro is een land van ongekende geografische diversiteit en een op veel plaatsen nog ongerepte natuur. Zo kent het betrekkelijk kleine land Montenegro maar liefst vijf nationale parken, het grootste zoetwatermeer in de Balkan en de op één na diepste kloof ter wereld. Door dit prachtige en spectaculaire landschap en meer dan 240 dagen zon per jaar beleeft deze Balkanstaat een fenomenale groei binnen de toeristische sector.

Montenegro biedt het hele jaar door plezier en avontuur

De unieke geografische en klimatologische diversiteit van Montenegro vormen de basis voor tal van buitenactiviteiten voor alle leeftijden en interesses. Langs de kust kun je zwemmen, vissen, snorkelen, zeilen en kitesurfen. In de winter herbergt het bergachtige binnenland verschillende ski- en langlaufresorts, terwijl tijdens de warmere maanden het ruige terrein verandert in een idyllische omgeving om te golfen, fietsen, grotten te verkennen, bergklimmen, vliegvissen en wandelen. Ook het spannende wildwatervaren behoort tot de populaire activiteiten in de bergen van Montenegro.

Midden in dit prachtige berglandschap ligt Kolašin, het thuis van het nieuwe Montis Mountain Resort. De stad Kolašin ligt op een plateau 954 m boven zeeniveau. Genesteld tussen twee prachtige bergmassieven - Bjelasica en Sinjajevina, wordt het beschouwd als de meest levendige bergstad van Montenegro, evenals een populaire zomer- en winterbestemming. Kolašin ligt op de kruising van twee tegengestelde weersfronten: het warme en milde mediterrane klimaat van de Adriatische kust en het koudere, ruwere bergklimaat van het achterland. Deze unieke mix van stromingen maakt het tot een luchtkuuroord en zorgt elk winterseizoen voor overvloedige sneeuwval.

Het luxe Montis Mountain Bergresort in Kolašin

Het nieuwbouwproject Montis Mountain Resort wordt gebouwd op tot nu toe onontwikkeld land in de buurt van de stad Kolašin en zet een nieuwe maatstaf voor de hedendaagse gastvrijheid in de bergen. De architectuur doet bewust recht aan de ongeëvenaarde pracht van de natuurlijke omgeving. Dit gloednieuwe luxe 5-sterrenhotel beschikt over maar liefst 238 fantastische gastensuites in drie vrijstaande gebouwen. Behalve de residentiële suites zijn er ook prachtig aangelegde gemeenschappelijke ruimtes en een scala aan exclusieve voorzieningen zoals sport- en recreatievoorzieningen, een restaurant, vergaderzalen, een bioscoop, bar, een wellness & spa centrum, binnen- en buitenzwembad, kinderclub, skiruimte en een ondergrondse parkeergarage.

De grote conferentiezaal biedt plaats aan maximaal 400 bezoekers en wordt ondersteund door twee kleinere vergaderruimten met een capaciteit van 50 zitplaatsen. Naast de culturele voorzieningen van de stad heeft het hotel een volledig uitgeruste 3D-bioscoop die plaats biedt aan maximaal 72 bezoekers. De bar van het hotel met 120 zitplaatsen is ook open voor het publiek. 

Behalve de groot aangelegde tuin voor hotelgasten is er ook een verhoogd platform met een prachtig uitzicht op de rivier de Tara en de weelderige natuur van het Bjelasica-massief.

Een prachtige verzameling van exclusieve hotelsuites te koop in Montenegro

Het Montis Mountain Resort biedt een indrukwekkende collectie suites, ontworpen om aan de hoogste verwachtingen van veeleisende internationale kopers te voldoen. De volledig gemeubileerde suites met afzonderlijke eigendomstitels zijn vrij van gemeenschaps- of onderhoudskosten en hebben verschillende afmetingen. Zo zijn er standaard suites, executive suites en zelfs een presidentiële suites te koop.

Alle suites worden compleet geleverd met meubels, accessoires en apparaten van gerenommeerde Europese fabrikanten, en het hele jaar door gratis onderhoud volgens de 5-sterren hotelnormen van het Splendid, een gerenommeerd hotelmanagement bedrijf.

Alle bewoners en gasten van het Montis Mountain Resort hebben de beschikking over de kenmerkende vijfsterren-services van het merk Splendid, waaronder 24-uurs roomservice, catering, conciërge, koerier, dokter op afroep, stomerij, strijken, wasserij, schoenpoetsen, post, massages, parkeerservice, autoverhuur, luchthaventransfer, limousineverhuur, excursies en rondleidingen.

Investeren in het Montenegrijnse Burgerschaps-programma met bijkomend rendement

Beleggen in een hotelsuite van het Montis Mountain Resort biedt meer voordelen dan het Montenegrijnse staatsburgerschap alleen. Zo worden bijvoorbeeld de inkomsten uit de verhuur van de hotelkamers verdeeld over de suite-eigenaren. Elke eigenaar heeft recht op 40% van de winst per hotelsuite. Deze winst zal worden gebaseerd op het financiële rapport van de hotelexploitant en goedgekeurd door een bedrijfsboekhouder.

Elke eigenaar krijgt ook het recht om 4 weken per jaar gratis te verblijven in het Montis Mountain Resort. Tot de opening van het resort in 2024 ontvangen alle eigenaren 1 week gratis verblijf in het Splendid Conference & Spa Resort in Budva.

De beschikbare kamertypes in het Montis Mountain Resort in Montenegro

Het Montis Mountain Resort biedt een verfijnd leven in het prachtige berglandschap van Montenegro in combinatie met de service en kwaliteit van een 5-sterrenhotel en de vrijheid en comfort van een privésuite.

De Junior Suite

Vastgoeddetails

Type vastgoed: Hotelsuite

Aantal beschikbare suites: 93

Oppervlakte slaapkamer: vanaf 21 m2

Oppervlakte badkamer: 5,5 m2

Oppervlakte balkon: vanaf 7 m2

Totale oppervlakte: vanaf 33,5 m2 

Prijs: vanaf €250.000

De Executive Suite

Vastgoeddetails

Prijs: Op aanvraag

Type vastgoed: Hotelsuite met aparte kamer

Aantal beschikbare suites: 4

Oppervlakte woongedeelte: 18 m2

Oppervlakte slaapkamer 1: 11 m2

Oppervlakte slaapkamer 2: 21 m2

Oppervlakte badkamer 1: 5,5 m2

Oppervlakte badkamer 2: 5,5 m2

Oppervlakte balkon: 15 m2

Totale oppervlakte: 76 m2  

De Presidentiële Suite

Of

Vastgoeddetails

Type vastgoed: dubbele hotelsuite

Aantal beschikbare suites: 7

Oppervlakte woongedeelte: 37 m2

Oppervlakte slaapkamer 1: 11 m2

Oppervlakte slaapkamer 2: 11 m2

Oppervlakte badkamer 1: 5,5 m2

Oppervlakte badkamer 2: 5,5 m2

Oppervlakte balkon: 15 m2

Totale oppervlakte: 85,8 m2

Prijs: op aanvraag

Investeer in een spectaculaire bergresort en ontvang het Montenegrijnse Staatsburgerschap

Registreer hier uw interesse