Veilig investeren in hotelsuites aan de stranden van Kaapverdië

Beleggen in exclusief hotelvastgoed in een luxe resort op Sal

Slimme vastgoedinvestering met rendement in Kaapverdië

6 redenen om te investeren

  • Luxe resort aan het strand
  • 100% eigenaar met notariële akte
  • Gegarandeerd huurrendement van 5%
  • 4 weken eigen gebruik per jaar
  • Langetermijn contract met solvabele partner
  • Instapprijzen va. €100.000, volledige eigendom va. €200.000

Zorgeloos beleggen

Dankzij de idyllische toplocatie aan het strand van Santa Maria en 365 dagen zon per jaar met een temperatuur tussen 25-30 ° C is een huuropbrengst verzekerd.

Alles wordt voor u beheerd en geregeld: geen administratie of opvolging nodig, geen persoonlijke verantwoordelijkheid voor onderhoud, reparaties etc. aan uw woning.

Investering met laag risico

Hotelvastgoed begint te scoren op de investeringsmarkt, zowel onder beginnende als ervaren investeerders. De combinatie van een sterk inkomen, weinig zorg, geen onderhoud en een lage investeringsdrempel creëren een ideale investeringsmogelijkheid.

Bovendien is het hotelvastgoed uitermate inflatiebestendig, de huurprijzen stijgen namelijk jaarlijks.

Over het luxe resort

Gasten genieten van een betoverend en onvergetelijk verblijf, dankzij het unieke ontwerp en het uitgekiende concept van het resort.

Het exclusieve resort heeft 777 luxe suites en ligt aan zijn eigen hagelwit zandstrand. Verder beschikt dit buitengewone resort over maar liefst 7 buitenzwembaden. Daarnaast is er een ruim aanbod aan faciliteiten zoals restaurants, bars, tennisbanen, wellness, winkels, kinderclubs, fitnessruimtes ...

Er is een zone voor alleen volwassenen waar gasten in alle rust kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Als u met uw gezin reist, kunt u een bezoek brengen aan het familiehotel van het resort, met een zwembad voor peuters, een waterpark en diverse kinderclubs. Het grootste zwembad is het centrale zwembad waar iedereen volop kan genieten van de zon.

Referentie: CVBA00023

Vraag nu vrijblijvend om meer informatie en de brochure