Veilige en lucratieve belegging in een luxe resort in het tropische Belize

Geniet van een hoog rendement en veiligheid van vastgoed als belegging

Veilig beleggen in vastgoed met een rendement van min. 15% per jaar

Een buitenkans die traditioneel enkel aan vermogende particulieren voorbehouden is

Onze investeerders weten het al. Bij Belalgarve Consultants geloven wij in de veiligheid die vastgoed als belegging geeft. Maar als dé specialist voor vastgoed op toeristisch opkomende bestemmingen bieden wij nog veel maar dan veiligheid. Het toenemende toerisme zorgt voor kapitaalgroei en de hoogste rendementen op de vastgoedbeleggingsmarkt. Bovendien zijn onze vastgoedbeleggingen altijd gekoppeld aan mogelijkheden voor eigen gebruik waardoor onze beleggingskansen ook altijd een investering in uw levensstijl en vooral ook levenskwaliteit zijn.

Zorgeloos beleggen op één van 's werelds mooiste locaties

Deze unieke vastgoedbelegging is een veilige en zorgeloze manier van beleggen. U bepaalt welk bedrag u wilt investeren en ons team van financiële en juridische adviseurs documenteert dit nauwkeurig. U kunt tijdens een afkoelingsperiode van 7 dagen nog altijd terugkomen op uw beslissing.

U wordt ten aller tijden door ons team over de vooruitgang van de werkzaamheden binnen het nieuwe resort op de hoogte gehouden.

Na opening van het resort kunt u achterover lenen en genieten en zien hoe de jaarlijkse rendementen op uw bankafschriften verschijnen. Genieten kunt u ook tijdens uw gratis verblijf van maximaal 4 weken per jaar in dit nieuwe strandresort in Belize. 

Veiligheid boven alles

Ook voor deze beleggingskans in vastgoed in Belize geldt: wij zouden deze kans niet aanbieden als wij er ook niet zelf in zouden geloven.

Behalve het hoge rendement onderscheidt zich deze vastgoedbeleggingskans ook door een hoog niveau aan veiligheid.

Dit nieuwe luxe strandresort in Belize wordt door een ervaren partner gebouwd, die al twee operationele luxe resorts in Mexico bezit en uitbaat. Beide resorts zijn gerenommeerd en hebben uitstekende gastenbeoordelingen op zowel Tripadvisor en Booking.com.

Belize is een gastvrij en veilig land met een stabiele en democratische regering. Het land is al jaren een populaire toeristische bestemming voor Noord-Amerikanen en kent een stabiele jaarlijkse groei van toeristische overnachtingen.

Alle hotels van onze partners worden volgens de hoogste kwaliteitseisen gebouwd, rekening houdend met mogelijke natuurrampen zoals Hurricanes. Voor dergelijke calamiteiten zijn de resorts van onze partner 100% verzekerd.

Vastgoed op zich biedt veel veiligheid. Zelfs al zou het hotel niet de gehoopte rendementen opleveren, dan kan onze partner gemakkelijk beslissen om de vastgoedactiva te verkopen, of om te bouwen in een residentieel project.

Beperkt aandeelhouderschap! Mis deze unieke kans onder de tropische zon van Belize niet!

Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek