Luxe 3 slaapkamervilla te koop op Sal, meteen aan het strand gelegen

Bezit je eigen stukje paradijs in Kaapverdië

Deze villa te koop in Kaapverdië is rechtstreeks gelegen aan het strand van het Meliã Tortuga Beach Resort op het eiland Sal en biedt dan ook het allerbeste uitzicht op de oceaan.

Vastgoedomschrijving

Deze villa is echt het toppunt wat luxe, privacy en comfort binnen het Meliã Tortuga Beach Resort betreft. Het gaat hier om een unieke en ruime villa met drie slaapkamers. Dit paradijselijke stuk vastgoed is dus een ideaal vakantieadres voor grotere gezinnen of groepen. Heerlijk om zelf gebruik van te maken, en erg rendabel als u deze villa aan vakantiegangers wilt verhuren.

Alle slaapkamers beschikken over handige inbouwkasten en de master suite heeft zelfs een inloopkast en een eigen badkamer met een luxe 6-persoons Jacuzzi. De overige twee slaapkamers zijn handig gepositioneerd naast de grote familiebadkamer. Verder is er een volledig uitgeruste keuken en een open woon- en eetkamer.

Buiten vindt u een privéterras met ligstoelen en een schaduwrijke pergola om heerlijk buiten aan de oceaan te kunnen dineren. De aangelegde privétuin met rechtstreeks uitzicht op zee en biedt ook een klein privé zwembadje met strand- en zeezicht. Beter kunnen we het echt niet maken.

De villa beschikt verder over een biometrisch slot en airco.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: vrijstaande villa

Aantal slaapkamers: 3

Aantal badkamers: 3

Woonoppervlakte: 153,8 m2

Terras: 40 m2

Tuin: 288 m2

Privézembad: ja

Prijs: €500.000

Wordt trotse eigenaar van deze prachtige villa met zeezicht te koop in Kaapverdië

Vastgoed kopen in het buitenland hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bovendien is het proces van vastgoed kopen in Kaapverdië min of meer gelijk aan het proces van vastgoed kopen in de meeste Europese landen. Bij het kopen van deze schitterende villa op het eiland Sal ontvangt u dan ook de volledige eigendomsrechten van dit stuk vastgoed en mag u helemaal zelf beslissen wat u met deze villa doet. Of u deze villa nu voor uw eigen vakantie gebruikt of aan vrienden en familie verhuurt is helemaal uw eigen beslissing. U kunt de villa ook via de hotelier laten verhuren waarvoor u een gegarandeerd en minimaal rendement van 18% over 3 jaar op uw investering ontvangt. Dit rendement wordt maandelijks uitbetaald en ook bij deze optie behoudt u het recht om de villa 5 weken per jaar zelf te gebruiken.

Uw villa met zeezicht aan de tropische stranden van Kaapverdië!

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan