Volledig en stijlvol gerenoveerde appartementen midden in het centrum van Lissabon

Perfecte locatie als investering met huurrendement of om er zelf te wonen

Deze appartementen zijn uitstekend gelegen in een rustige en typische straat, op enkele minuten van overal waar u maar wilt zijn

Vastgoedomschrijving

Er is geen meer strategische locatie dan deze. Twee stappen verwijderd van de prachtige Avenida da Liberdade - de prachtig ontworpen laan vol met luxe winkels en chique restaurants en hotels - en omringd door de belangrijkste attracties van de stad: het centrum van Lissabon, het Marquês de Pombal-plein en de gastronomische wijk Principe Real.

Kortom, dit gebouw is uitstekend gelegen in een rustige en typische straat, maar in slechts een paar minuten bent u overal waar u maar wilt zijn. Dit volledig gerenoveerde gebouw met in totaal 7 appartementen heeft een directe en gemakkelijke toegang tot de hoofdstraten van de stad en ligt ingebed in de toeristische wijk. De hoogwaardige afwerking en de aanwezigheid van natuurlijk licht in elk appartement zijn punten die nog meer waarde toevoegen aan het pand.

Alle appartementen beschikken over één slaapkamer en één badkamer en zijn uitgerust met airconditioning en een volledig uitgeruste keuken. Enkele appartementen hebben nog een extra binnenruimte die als slaapkamer of kantoor gebruikt kan worden. Er is één appartement met balkon beschikbaar en het appartement op de begane grond heeft een terras in de patio van het gebouw.

De Duplex-Penthouse-woning beschikt over twee volwaardige slaapkamers en badkamers.

Kortom, een uitstekende investering als u wilt leven in een van de meest populaire hoofdsteden van Europa, of om te investeren in een appartement met hoog huurrendement. Deze appartementen zijn ook geschikt voor het verkrijgen van het portugese Gouden Visum.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: appartement

Aantal slaapkamers: 1 à 2

Aantal badkamers: 1 à 2

Woonoppervlakte: 44 tot 124 m2

Energiecertificaat: niet geclassificeerd

Referentie: PTEA00013

Prijs: vanaf € 335.000
- Appartementen met extra ruimte en balkon/terras: € 630.000
- Duplex appartement: € 735.000

De perfecte investering in Lissabon, op de perfecte locatie

Vraag nu geheel vrijblijvend meer informatie aan