Volledig gerenoveerde appartementen in het centrum van Lissabon te koop

Ideaal als investering met hoog huurrendement midden in de bruisende stad Lissabon

Deze centraal gelegen één en twee slaapkamer appartementen in Lissabon passen perfect bij de bruisende en jonge sfeer van de stad

Vastgoedomschrijving

Gelegen in de levendige wijk São Bento, passen deze ontspannen appartementen perfect bij de kosmopolitische en jonge sfeer van het centrum van Lissabon. Slechts 12 minuten lopen brengt u naar de openluchtgalerijen van Chiado en een wandeling van 15 minuten zal u de gastronomische wijk van Príncipe Real laten ontdekken. Verschillende hotspots van deze groeiende en populaire stad liggen op slechts een steenworp afstand.

De één-slaapkamer appartementen worden officieel als studio-appartementen gezien, maar beschikken wel over een apart slaapgedeelte. Verder is er een ruime woonkamer met een open keuken en eetgedeelte en een badkamer. 

De twee slaapkamer appartementen beschikken over twee volwaardige slaapkamers, een badkamer en een ruime woonkamer met open keuken en eetgedeelte. Het twee slaapkamer appartement op de begane grond heeft bovendien nog een groot terras van 18m2.

Deze appartementen zijn ideaal voor wie midden in een bruisende en kosmopolitische stad zoals Lissabon wil leven. Als investering bieden deze appartementen vrijwel gegarandeerd snelle en hoge huurinkomsten. Deze appartementen zijn als renovatieproject ook toegelaten voor het verkrijgen van het Portugese Gouden Visum met verminderde minimuminvestering.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: Appartementen

Aantal slaapkamers: studio en 2 slaapkamer appartementen

Aantal badkamers: 1

Woonoppervlakte: 44 m2 tot 86 m2

Energiecertificaat: in bewerking

Referentie: PTEA00011

    Prijs:

  • Studio appartementen vanaf €350.000

  • 2 slaapkamer appartementen vanaf €556.000

Mis deze uitstekende investeringskans in Lissabon niet

Registreer nu geheel vrijblijvend uw interesse