White Sands Hotel & Spa op Boa Vista

De eerste van 6 strandresorts in Boa Vista

Het prachtige White Sands Hotel & Spa is gelegen op het uitstekende witte zandstrand van Santa Monica

White Sands Hotel & Spa is de eerste van zes nieuwe ontwikkelingen op Boa Vista, gelegen op het uitstekende witte zandstrand van Santa Monica Beach. De regering van Kaapverdië heeft Boa Vista gereserveerd voor belangrijke toeristische ontwikkelingen, wat goedgekeurde plannen voor nieuwe hotels en resorts, een verbetering van de infrastructuur van het eiland, zoals nieuwe wegen, verbeterde voedingen en ontziltingsinstallaties betekend.

De prachtige stranden van Santa Monica

De eerste van zes gloednieuwe strandhotels op dit zonovergoten Kaapverdiaans eiland

White Sands Hotel & Spa zal het eerste van onze strandhotels op het eiland Boa Vista worden, op dit moment de op twee na grootste toeristische trekpleister in Kaapverdië. Het resort zal bestaan uit 835 eigendomseenheden bestaande uit een reeks hotelsuites en villa's, bediend door de hoogste kwaliteit van voorzieningen. White Sands Hotel & Spa wordt opgesplitst in een gezinsgedeelte en een gedeelte voor volwassenen, zodat alle gasten kunnen genieten van de hoogste servicekwaliteit die is afgestemd op hun individuele behoeften.

De baanbrekende ceremonie voor White Sands Hotel & Spa vond plaats op 19 december 2015 en het resort is momenteel in aanbouw. De opening is voorzien voor midden 2020.

Onze ontwikkelingen rond het strand van Santa Monica

Het White Sands Hotel & Spa is ideaal voor families, maar beschikt ook over een exclusief adults-only gedeelte

De familie georiënteerde faciliteiten omvatten twee afzonderlijke kinderbaden, een babybad, een avonturenspeelplaats en een kinderclub. Er is ook een zwembadbar en een restaurant aan het zwembad met een eersteklas menukaart voor uw versnaperingen gedurende de dag.

Het hoofdgebouw van het hotel biedt een uitzonderlijk keuze aan uitstekende restaurants. Een verzameling van ruime bars, waaronder een ontspannende lobbybar, een luxueuze champagnebar en een levendige sportbar voldoet aan alle smaken.

U kunt ook genieten van een dag van ongegeneerde luxe en verwennerij in de weelderige YHI Spa® - de ideale aanvulling op lange en luie dagen onder de Kaapverdiaanse zon. Het strand biedt een scala aan chique en moderne bars, waaronder de illustere Gabi Club®. Deze ultieme strandclubervaring biedt gasten een keuze van ontspannende bali-bedden, afgelegen zitjes en luxe zwembad, compleet met ligstoelen en swim-up bar. Een echt onvergetelijke locatie om te genieten van een cocktail bij zonsondergang.

Al deze elegantie wordt aan u geleverd van Meliá Hotels International, 's werelds grootste resorthotelier, onder hun prestigieuze 5-sterren MELIÃ merk.

Op de kaart van onze nieuwe strandhotels op Boavista is het uitgelichte gedeelte het White Sands Hotel & Spa

Een unieke investeringskans met ongekende flexibiliteit

Al onze appartementen, kamers, suites en villa's worden verkocht op vrije en individueel geregistreerde basis en dit onder een afzonderlijke wettelijke titel. U bent dus volledig eigenaar met onbezwaarde titels. Daarom bepaalt u ook zelf hoe u uw eigendom

wil beheren en hoe deze investering in vastgoed het het beste voor u kan werken. Of u besluit om uw vastgoed in Kaapverdië als particulier te gebruiken, het eigendom zelfstandig via een verhuurmakelaar op de markt wil zetten om zo inkomsten te genereren of het vastgoedbeheer van de hotelier wil overlaten, het is helemaal uw keuze.

Van een vastgoedontwikkelaar, die zich aan zijn beloften houdt 

De Resort Group PLC is de belangrijkste ontwikkelaar van hotels en vastgoed in Kaapverdië en levert 5-sterren luxe en kwaliteit aan vastgoedinvesteerderd.

Het White Sands Hotel & Spa is de eerste van zes geplande ontwikkelingen op Boa Vista. Al voltooide en zelfs bekroonde resorts op het buureiland Sal leveren de juiste referenties en ervaring om ook van deze gloednieuwe ontwikkeling een succesverhaal te maken, met een ongelooflijk potentieel voor vastgoedinvesteerders.

Onze staat van dienst en ons vermogen om het allerbeste te en de hoogste kwaliteit te leveren is ongeëvenaard in de toeristische vastgoedsector. Veel van ons voortdurende succes is te danken aan onze voorzichtige aanpak, waarbij wij nooit nieuwe investeringen lanceren alvorens het vorige project financieel succesvol te hebben voltooid. Wat wij bouwen is dus al financiert waardoor de risico's van het off-plan kopen vrijwel wegvallen. Met deze aanpak hebben wij over de jaren het vertrouwen van beleggers kunnen winnen.

The Resort Group Plc neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het hele ontwikkelingsproces van haar hotels en resorts van begin tot einde. Deze filosofie reikt veel verder dan de constructiefase. Zodra het resort is geopend, werken onze ervaren experts in toerisme en recreatie nauw samen met de hotelier om de hoogste kwaliteit en normen te waarborgen en ervoor te zorgen dat deze continu worden geleverd.

De troeven van het White Sands Hotel & Spa op een rijtje

Deze verbluffende 5-sterrenontwikkeling op het prachtige Boa Vista op de Kaapverdische eilanden biedt een ongeëvenaarde kans om een eersteklas buitenlands vastgoed te kopen.

  • Er zijn 835 luxe accommodaties, waaronder duplex en penthouse hotelsuites, en een reeks prachtige privévilla's.
  • Een keuze uit zes restaurants, evenals een scala aan bars en de wereldberoemde Gabi Club®.
  • Luxe YHI Spa®-ervaring, evenals een volledig uitgerust fitnesscentrum en watersportcentrum.
  • Zes resortzwembaden, swim-up bars en eetgelegenheden aan het zwembad.
  • Kinderfaciliteiten, waaronder kinderclub, speeltuin, babyzwembaden en tennis- en strandbalvelden.
  • Een exclusief gedeelte van het hotel met extra luxe en persoonlijke services.

Vraag  geheel vrijblijvend meer informatie aan

Lees meer: