White Sands Hotel & Spa op Boa Vista

Het prachtige White Sands Hotel & Spa is gelegen op het uitstekende witte zandstrand van Santa Monica

Stelt u zich een oase van luxe voor op een bloeiend paradijselijk eiland, badend in tropische zon en gelegen aan het puurste witte zandstrand

De regering van Cabo Verde heeft het prachtige eiland Boa Vista voorzien met tal van belangrijke investeringsplannen die de infrastructuur van het eiland moeten verbeteren. Zo werd de luchthaven onlangs uitgebreid, en worden er nieuwe wegen gebouwd, betere voorzieningen om de bevolking met voedsel te voorzien en ontziltingsinstallaties voor drinkwater.

Ook zijn er vele stukken land gereserveerd voor belangrijke toeristische ontwikkelingen, die zich deels al in de aanbouw bevinden. Het White Sands Hotel & Spa is hier een voorbeeld van, gelegen aan de zuidkust van het eiland aan de uitstekende en prachtige witte zandstranden van Santa Monica.

Opening White Sands Hotel & Spa is voorzien voor begin 2022

Het White Sands Hotel & Spa zal het eerste grote strandhotel aan de zuidkust van Boa Vista worden, maar er liggen al goedgekeurde plannen klaar voor nog 5 luxe strandhotels aan het droomstrand van Santa Monica. Nu al is Boa Vista na het eiland Sal de op één na belangrijkste toeristische trekpleister in Kaapverdië.

Het White Sands Hotel & Spa zal bestaan uit 835 kamers, appartementen en villa's, die worden bediend door de hoogste kwaliteit en diversiteit van voorzieningen zoals meerdere restaurants, bars, snack-bars, zwembaden en een spa-centrum.

Het resort wordt opgesplitst in een gedeelte voor gezinnen en een gedeelte dat gereserveerd is voor volwassenen. Alle klanten kunnen hier dus genieten van de hoogste servicekwaliteit die perfect is afgestemd op de individuele behoeften.

Ideaal voor familievakanties, of voor een rustgevende en luxe ervaring in het adults-only gedeelte

De familie georiënteerde faciliteiten omvatten twee afzonderlijke kinderbaden, een babybad, een avonturenspeelplaats en een kinderclub. Er is ook een zwembadbar en een restaurant aan het zwembad met een eersteklas menukaart voor uw versnaperingen gedurende de dag.

Het hoofdgebouw van het hotel biedt een uitzonderlijk keuze aan uitstekende restaurants. Een verzameling van ruime bars, waaronder een ontspannende lobbybar, een luxueuze champagnebar en een levendige sportbar voldoet aan alle smaken.

U kunt ook genieten van een dag van ongegeneerde luxe en verwennerij in de weelderige YHI Spa® - de ideale aanvulling op lange en luie dagen onder de Kaapverdiaanse zon. Het strand biedt een scala aan chique en moderne bars, waaronder de illustere Gabi Club®. Deze ultieme strandclubervaring biedt gasten een keuze van ontspannende bali-bedden, afgelegen zitjes en luxe zwembad, compleet met ligstoelen en swim-up bar. Een echt onvergetelijke locatie om te genieten van een cocktail bij zonsondergang.

Al deze elegantie wordt aan u geleverd van Meliá Hotels International, 's werelds grootste resorthotelier, onder hun prestigieuze 5-sterren MELIÃ merk.

Gebouwd door een vastgoedontwikkelaar, die zich aan zijn beloftes houdt

Dit project zoals de omliggende zich nog in de planning bevindende hotelprojecten worden ontwikkeld en voltooid door de The Resort Group PLC, de belangrijkste ontwikkelaar van hotels en vastgoed in Kaapverdië.

Het White Sands Hotel & Spa is de eerste van zes geplande ontwikkelingen van deze ontwikkelaar op Boa Vista, maar de al voltooide en operationele resorts op het buureiland Sal leveren de juiste referenties en ervaring om ook van deze gloednieuwe ontwikkeling een succesverhaal te maken.

De staat van dienst en het vermogen van The Resort Group PLC om het allerbeste en de hoogste kwaliteit te leveren is ongeëvenaard in de toeristische vastgoedsector. Door een voorzichtige aanpak lanceert deze vastgoedontwikkelaar nooit nieuwe investeringen voordat het vorige project financieel succesvol werd voltooid.  Met deze aanpak kon The Resort Groep over de jaren het vertrouwen van beleggers voor zich winnen.

The Resort Group PLC neemt dan ook de volledige verantwoordelijkheid voor het hele ontwikkelingsproces van haar hotels en resorts, en dit van begin tot einde. Deze filosofie reikt dus veel verder dan de constructiefase alleen. Zodra het resort is geopend, werken ervaren experts in toerisme en recreatie nauw samen met de hotelier om de hoogste kwaliteit en normen te waarborgen en ervoor te zorgen dat deze continu worden geleverd.

De troeven van het White Sands Hotel & Spa op een rijtje

  • Er zijn 835 luxe accommodaties, waaronder duplex en penthouse hotelsuites, en een reeks prachtige privévilla's.
  • Een keuze uit zes restaurants, evenals een scala aan bars en de wereldberoemde Gabi Club®.
  • Luxe YHI Spa®-ervaring, evenals een volledig uitgerust fitnesscentrum en watersportcentrum.
  • Zes zwembaden met swim-up bars en eetgelegenheden aan het zwembad.
  • Kinderfaciliteiten, waaronder kinderclub, speeltuin, babyzwembaden en tennis- en strandbalvelden.
  • Een exclusief gedeelte van het hotel met extra luxe en persoonlijke diensten voor leden.

Een unieke investeringskans met ongekende flexibiliteit

Investeren in toeristisch vastgoed op een tropische en veilige bestemming zoals de Kaapverdische Eilanden levert niet alleen maar een hoog rendement op, maar is ook een investering in uw persoonlijke levenskwaliteit

Alle appartementen, kamers, suites en villa's worden verkocht op vrije en individueel geregistreerde basis en dit onder een afzonderlijke wettelijke titel. U bent dus volledig eigenaar met onbezwaarde titels. Daarom bepaalt u ook zelf wat u met uw stukje paradijs doet, helemaal volgens wat voor u het beste werkt.

Of u nu besluit om uw vastgoed in Kaapverdië voor eigen gebruik te kopen of als investering om het via een verhuurmakelaar op de vakantieverhuur markt extra inkomsten te genereren, de keuze is helemaal aan u. Ook bij eigen gebruik kunt u bijvoorbeeld uw vastgoed in Cabo Verde behalve er zelf op vakantie te gaan ook aan vrienden en familie verhuren. Het is ook mogelijk om de verhuur helemaal aan de hotelier over te laten. Deze staat ook in dat geval nog 5 weken eigen gebruik toe en garandeert u minimale rendementen van tot 7% per jaar

De verschillende investeringsmogelijkheden

Niet enkel in de manier hoe u uw vastgoed in Kaapverdië in de toekomst wilt gebruiken heeft u de volledige vrijheid en flexibiliteit. Ook qua investeringsformules zijn er veel mogelijkheden.

Behalve een volledige hotelsuite, appartement of villa in Cabo Verde te kopen, kunt u ook voor onze fractionele investeringsplannen kiezen. U koopt dan enkel een percentage van een hiervoor voorziene hotelsuite, maar ontvangt ook over dit percentage de volledige wettelijke eigendomsrechten. En nog belangrijker: op het geïnvesteerde bedrag ontvangt u ook het gegarandeerde minimale rendement van de hotelier. Over het algemeen spreekt de hotelier een rendement van 18% binnen 3 jaar met u af. Geen enkele bank kan ons dit na doen! Investeringen binnen dit plan zijn al vanaf € 20.000 mogelijk.

Met de offset incentive koopt u dan weer een volledige uniteit, maar betaald hem niet helemaal. Dit plan is zo in elkaar gezet dat u alleen maar een aanbetaling van 65% hoeft te doen. Het volledige resterende bedrag wordt dan binnen zes jaar automatisch door de gegarandeerde huurrendementen betaald. Een soort gratis lening dus. Na zes jaar is het eigendom dan helemaal afbetaald en van u 

Heeft u nog vragen of wilt u bijkomende informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beleggen in vastgoed in het buitenland hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wij staan u dan ook stap voor stap in uw eigen taal ter zijde.