Omarm de Horizon: Angelico Lifestyle Appartementen

Ontdek Uw Droomhuis Te Midden van Mediterrane Pracht

Een Visie van Elegantie en Sereniteit tussen Paralimni en het strand van Kapparis

Omarm de Horizon bij Angelico Lifestyle Appartementen – waar hedendaags wonen samengaat met ongeëvenaarde rust. Genesteld in het levendige hart van Protaras, dicht bij de schilderachtige stad Paralimni en het bruisende gebied Kapparis, staan de Angelico Lifestyle Appartementen als een baken van luxe en privacy. Dit exclusieve ontwikkelingsproject, gelegen op een pittoreske heuvel, biedt adembenemende, onbelemmerde zeezichten op Famagusta en Kapparis, waardoor uw huis niet slechts een woning is, maar een toevluchtsoord. 

Een Visie van Elegantie en Sereniteit

Angelico Lifestyle Appartementen herdefiniëren het concept van modern wonen met hun bohemien minimalistisch ontwerp, strakke lijnen en superieure materiaalkwaliteit. Bestaande uit zes blokken van 64 zorgvuldig ontworpen appartementen, belooft elke eenheid een uitzicht op ofwel de schitterende zee of het serene gemeenschappelijke zwembad. Voor diegenen die een extra vleugje luxe zoeken, beschikken geselecteerde penthouses over een privézwembad, en bepaalde appartementen komen met hun eigen weelderige tuin, die naadloos aansluit bij de zomerresort ambiance van het project.

Ontdek Uw Droomhuis Te Midden van Mediterrane Pracht

In het hart van de Angelico Lifestyle Appartementen bevindt zich het gemeenschappelijke zwembad, een exotische oase ontworpen voor ultieme ontspanning, omgeven door uitgestrekte groene gebieden die een zeldzame ontsnapping bieden in dergelijke ontwikkelingen. De ruime gemeenschappelijke ruimtes bevorderen een gevoel van gemeenschap en openheid, waardoor Angelico niet alleen een idyllisch vakantie-uitje is, maar ook de perfecte plek om thuis te noemen.

Gelegen tussen Paralimni en Kapparis, bieden de Angelico Lifestyle Appartementen hun bewoners het genot van het hele jaar door magische zeezichten te genieten. De eersteklas locatie biedt gemakkelijke toegang tot de voorzieningen van Paralimni, terwijl het ook slechts enkele minuten verwijderd is van enkele van de mooiste stranden van Cyprus in Protaras. Of u nu op zoek bent naar rust, natuurlijke schoonheid of een levendige gemeenschap, Angelico Lifestyle Appartementen bieden het allemaal.

Een droomwoning, maar ook een uitstekende investeringskans in de bloeiende vastgoedsector van Cyprus

Met hoge huurrendementen en een bloeiende toeristenindustrie, is investeren in een Angelico Lifestyle Appartement niet alleen een keuze voor levensstijl, maar ook een verstandige financiële beslissing. Ervaar de mix van luxe, comfort en stijl bij Angelico Lifestyle Appartementen – waar uw mediterrane droomhuis op u wacht. 

Ontgrendel uw Mediterrane Droom met Angelico Lifestyle Apartments

Duik in de levensstijl die u altijd al voor ogen had met Angelico Lifestyle Apartments. Met ongeëvenaarde uitzichten, voortreffelijk ontwerp en een ambiance die luxe fluistert met elke bries, wacht uw droomhuis aan de Middellandse Zee op u. Of u nu een serene haven zoekt of een lucratieve investeringskans, Angelico biedt het allemaal. Laat deze kans om elegantie en comfort te omarmen niet aan u voorbijgaan. 

Registreer nu uw interesse

Zet de eerste stap naar het leven van uw droom. Vul het formulier hieronder in om te ontdekken hoe Angelico Lifestyle Apartments uw leven kunnen transformeren.